Babovřesky 3: Zdeněk Troška netroškaří

Babovřesky 3: Zdeněk Troška netroškaří | Fandíme filmu
Už potřetí ve třech letech se na nás valí lidový divácký hit. Podívejte se na trailer, ať na vlastní oči vidíte, jak to vypadá tentokrát.

Série Babovřesky si od svých odpůrců vyslechla již mnoho názorů, přesto svou návštěvností uspokojuje peněženky tvůrců a směle pokračuje. Režisér Zdeněk Troška (Slunce, seno; Kameňák) dal znovu dohromady celý ansámbl a připravil již třetí pokračování jedné z nejznámějších českých komedií současnosti. O scénář se postaral Troška ve spolupráci s Markem Kališem (Kameňák 2, Nejkrásnější hádanka) a produkčně film zaštítila společnost Fénix Film. V hlavních rolích účinkují herci z předešlých dílů, jmenovitě například Veronika Žilková (Anděl Páně), Lucie Vondráčková (Touha), Lukáš Langmajer (Bobule), Pavel Kikinčuk (Okresní přebor) nebo Jana Synková (Byl jednou jeden polda). Nově k nim přibyla například Tereza Bebarová (seriál Ulice).

Ve třetím díle se fanoušci série opět mohou těšit na svéráznou skupinu postarších obyvatelek vesnice Babovřesky. Kromě všemožných neuvěřitelných náhod a nedorozumění se bude děj točit především kolem starosty Stehlíka, který se společně s kontrolorem Dodem, jeho manželkou a několika místními muži bude chtít pomstít všem místním drbnám.

Samozřejmě ne každému se tvorba Zděnka Trošky může líbit, avšak pokud by na sebe předešlé díly nevydělaly, rozhodně by nedošlo na třetí pokračování. Zatím to však vypadá, že u toho veškerá dobrodružství z jihočeské vesnice končí, režisér Troška se totiž prý na další díly již nechystá. Na trailer k filmu, který vstoupil do českých a slovenských kin již 22.1. se můžete kouknout níže.

Jaký názor na tuto trilogii máte vy? Řadíte se k zástupům zásadních odpůrců nebo ať si každý točí a sleduje, co se mu líbí? (Dovolíme si drze tipovat, že vyložených příznivců mezi našimi čtenáři mnoho nebude O:-) ).

Babovřesky 3: Upoutávky

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest