Piráti z Karibiku 5 si vybrali ženskou hrdinku

Piráti z Karibiku 5 si vybrali ženskou hrdinku | Fandíme filmu
Studio proškrtalo seznam kandidátek a vybralo si jednu favoritku. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Producent Jerry Bruckheimer na svém twitteru potvrdil, že Kaya Scodelario byla do role definitivně obsazena.

Původní článek z 22.1.: Piráti z Karibiku 5 se začnou co nevidět natáčet. Dříve se hovořilo o tom, že by měl novou vyvolenou pronásledovat ve filmu Jack Sparrow, v poslední době je však slyšet spíš o lásce mladého vojáka, který Jacka na jeho nejnovějším dobrodružství doprovodí a zahraje si jej Brenton Thwaites (Dárce, Maleficent). O roli se ucházelo přinejmenším pět hereček a studio si nakonec mezi nimi vyhlédlo tu, o která je momentálně asi nejvíc vidět. Kaya Scodelario se objevila v loňském Labyrintu, kde jako prakticky jediná ženská postava patřičně vyčnívala. Herečka momentálně se studiem jedná o smluvních podmínkách, takže jakmile bude ruka definitivně v rukávě, dáme vám vědět.

Piráti z Karibiku 5, s podtitulem Dead Men Tell No Tales, postaví Jacka Sparrowa proti kapitánovi Brandovi (mohl by jej hrát Javier Bardem), který viní Jacka Sparrowa z vraždy svého bratra a chce se mu pomstít. Dopomoci mu k tomu má magický artefakt, podle starších zpráv konkrétně jakýsi trojzubec. Na Brandovu stranu se má přidat kapitán Barbossa (Geoffrey Rush) a znovu se mají objevit i Sparrowův otec (Keith Richards) a Will Turner (Orlando Bloom), avšak oba zřejmě pouze v krátkých cameích. Vrátit by se měli ještě kapitán Černovous (Ian McShane) a Scrum (Stephen Graham). Novou Jackovou láskou by měla být dcera kapitána Barbossy, astroložka obviněná z čarodějnictví. V minulosti byla role nabízena Rebecce Hall. Film režírují Joachim Rønning a Espen Sandberg (Kon-Tiki), scénář napsal Jeff Nathanson (Terminál, Indiana Jones a Království křišťálové lebky). Americká premiéra je naplánována na 7.7. 2017.

Zdroje: Jerry Bruckheimer, Deadline

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

26.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest