S láskou, Rosie: Muži a ženy neumí být jen přátelé

S láskou, Rosie: Muži a ženy neumí být jen přátelé | Fandíme filmu
Hned na Nový rok do kin vstupuje romantická komedie, ve které Sam Claflin a Lily Collins nedovedou zůstat pouhými přáteli. Seznamte se, koukněte na trailer.

Do žánru romantických filmů zanedlouho přibude další kousek. Snímek S láskou, Rosie, v hlavních rolích s Lily Collins (Sněhurka, Stuck in love) a Samem Claflinem (Piráti z Karibiku 4, Hunger Games), nám předvede, že přátelství mezi mužem a ženou neexistuje. A to i tehdy, když existuje.

Abych to vysvětlil. Celoživotní přátelé Alex a Rosie jsou odjakživa spřízněné duše. Vždy se jeden druhému svěřovali, věděli o sobě první poslední a přátelství a zábava neznali mezí. A i když byli jako jeden, nikdy se nedali dohromady. Zároveň totiž vedli vlastní životy s vlastními partnery a rodinami. A jak to tak bývá, až když je osud rozdělil, začali si uvědomovat, jak moc si byli blízcí. To vše by měla doprovázet řada zábavných a veselých momentů z jejich životů.

Vedle hlavních protagonistů uvidíme vcelku mladé obsazení, skládající se z ne moc známých herců, které však čas od času vídáme i u nás. Za všechny to je třeba Lili Laight (Bídníci), nebo Tamsina Egertona (Grand Piano). Film se točil pod taktovkou německého režiséra Chriastiana Dittera, který však na nějaký větší úspěch teprve čeká. Sam Claflin je poslední dobou celkem v kurzu a tak by jeho obsazení mohlo filmu (hlavně u dámského publika) pomoct. V škatulce romantických komedií může být snímek milým přírůstkem, i když díru do světa asi neudělá. Do kin českých kin se můžete vydat 15. ledna, do slovenských dokonce už 1.1. 2015.

S láskou, Rosie: Trailer s českými titulky

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest