Kingsman: Tajná služba: První ohlasy, nové klipy

Kingsman: Tajná služba: První ohlasy, nové klipy | Fandíme filmu
Británie si nového tajného agenta pochvaluje, akční klipy naznačují proč.

Ještě něco málo přes měsíc budeme muset vydržet, než do našich kin vstoupí napjatě očekávaný snímek Kingsman: The Secret Service režiséra Matthew Vaughna. Přestože komedii s vynikajícím obsazením uvedou kina ve Spojených státech 29. ledna (a u nás se dočkáme až 19.2.), někteří diváci již film viděli. Poprvé se tak stalo v prosinci loňského roku na festivalu Butt-Numb-A-Thonon v texaském Austinu, 14. ledna si pak film odbyl slavnostní premiéru v Londýně, kam pochopitelně dorazil i štáb. Z této premiéry máme první ohlasy, které jsou bez přehánění výborné. Mnozí kritici mluví o svěžím příspěvku do žánru špionážních filmů, jenž má být vtipný, svižný a mimochodem také hodně násilný.

Diváci, kteří vyčítají bondovkám s Craigem přílišnou „realističnost“, by si měli přijít na své právě u Kingsmana – ten má podle prvotních reakcí skvělé technické vychytávky, a megalomanského záporáka, jehož roli si Samuel L. Jackson vysloveně užívá. Kromě něj je výborně hodnocen také Collin Firth, představitel hlavní „dospělé“ role - speciálního tajného agenta - a Taron Egerton, jenž ztvárňuje jeho učně. Zkrátka a dobře, určitě je se na co těšit. Na závěr přidáváme dva klipy z filmu, jeden TV spot, a krátké video ze zmiňované londýnské premiéry.

Kingsman: Tajná služba - klipy, TV spot, premiéra

Kingsman: The Secret Service je špionážní variací na Pygmalion, ve které si zkušený špion (Colin Firth) vezme pod svá křídla nezvedeného kluka z ulice (Taron Egerton) a pomůže z něj vychovat špičkového agenta, zrovna v době, kdy svět ohrožuje technologický génius (Samuel L. Jackson). V hlavní ženské roli uvidíme neznámou Sophie Cookson, úlohu nebezpečnou femme fatale dostala modelka a tanečnice Sofia Boutella. Šéfa špionážní agentury hraje Michael Caine, jednoho z učitelů na špionážní akademii Mark Strong. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 19.2. 2015.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest