X-Men: Apocalypse - Další kandidáti na role mladých

X-Men: Apocalypse - Další kandidáti na role mladých | Fandíme filmu
Mladší Jean Grey, Cyclops a Storm se stále hledají, smyčka se však pomalu stahuje. Záporák Apocalypse potom slibuje, že hrdiny srazí na kolena.

X-Men: Apocalypse se odehrávají mnoho let před událostmi X-Men 1, řadu rolí bylo tedy třeba přeobsadit mladšími herci. Konkrétně víme, že ve filmu uvidíme mladší já Jean Grey, Cyclopse a Storm. Jména prvních potenciálních kandidátů se objevila na konci listopadu, teď vyplula na internetovou hladinu nová várka jmen. Začneme s Jean. Na podzim jsme slyšeli, že se studio zajímá o Chloe Moretz, Elle Fanning a Hailee Steinfeld. Chloe je definitivně ze hry, kvůli nabitému programu, Elle se chystá na natáčení hororu Neon Demon od Nicolase Windinga Refna, takže na ni můžeme zapomenout zřejmě také. K Hailee ale přibyla dvě nová jména, Saoirse Ronan a Sophie Turner. Saoirse asi netřeba představovat, talentovaná mladá dáma s pronikavýma očima se výtečně uvedla ve filmech jako Hanna, Grandhotel Budapešť nebo Pokání, za které byla nominována na Oscara. Sophie Turner znáte jako Sansu Stark z Hry o trůny.

U pánů jsme naposledy slyšeli jména Ben Hardy, Charlie Rowe a Timothee Chalamet. Je možné, že se studio neznámých herců zaleklo, a tak v nové várce kandidátů najdeme mladé muže o chlup výraznější. Taron Edgerton na sebe čerstvě upozornil komiksovkou Kingsman, Jamie Blackley loni hrál na kytaru v romanci Zůstaň se mnou a Tye Sheridan se před dvěma lety skvěle uvedl po boku Matthewa McConaugheyho v dramatu Mud. Egerton však v následném interview prohlásil, že neví, co má na zvěsti říct, a že jeho příštím filmem bude sportovní drama Eddie The Eagle. Největší šance by tak podle dodatečné zprávy měl mít Tye Sheridan.

Objevila se také první jména potenciálních kandidátek na roli mladé Storm, o které v listopadu nepadlo ani slovo. Šanci by měly mít Alexandra Shipp a Zendaya Coleman, dvě začínající herečky, u kterých byste zatím jakoukoliv známější roli hledali jen těžko. V komentářích dejte vědět, kteří kandidáti se vám zamlouvají nejvíc.

PS: Oscar Isaacs, představitel Apocalypse, se nechal slyšet, že jeho záporák bude pěkně děsivý a srazí X-Meny na kolena.

Zdroje: MTV, Latino-Review, Meet the Movie Press, The Wrap, Jeff Sneider I, Jeff Sneider II

Neon Demon

14.06.2016 | USA, Francie, Dánsko
Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest