Maniac: Elijah Wood jako vraždící blázen

Maniac: Elijah Wood jako vraždící blázen | Fandíme filmu
Nevinný Frodo Pytlík se změní v novodobého Normana Batese ve filmu Alexandra Ajy.

Elijaha Wooda všichni známe především jako dobrosrdečného Froda z Pána prstenů (a k roli se vrátil i v právě natáčeném Hobitovi - prohlédněte si fotky), ale občas ho někdo obsadí i do záporné role - vzpomeňte třeba na Sin City. Teď si zahraje vyšinutého vraha mladých děvčat, v remaku hororu Maniac z roku 1980, který ve své produkční stáji připravuje hororový specialista Alexandre Aja.

Ten se proslavil povedeným remakem slasheru Hory mají oči a naposledy na sebe režisérsky upozornil loňskou Piranhou 3D (přečtěte si o chystaném pokračování). V poslední době ale čím dál časteji u filmů působí pouze jako producent a scenárista. Podobným stylem přistupuje i k Maniacovi, kterého podle jeho scénáře natočí Franck Khalfoun, se kterým spolupracoval už na filmech P2 a Neodvratná pomsta.

Nová verze Maniaca bude pojednávat o prodavači umělých manekýn, jež trpí halucinacemi, ve kterých se mu zjevuje jeho mrtvá matka, která ho v dětství týrala. Aby se ve své choré mysli matce pomstil, zabíjí nevinné mladé dívky, které si vyhlédne na internetu a následně je sleduje a loví jako kořist. Vedle Wooda je do filmu zatím obsazená ještě neznámá francouzská herečka Nora Arnezeder, která si zahraje roli Anny (že by klíčová oběť?). Krom Ajy se na scénáři podílí i jeho tradiční parťák Grégory Levasseur. Natáčení začne z kraje příštího roku. 

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest