Indiana Jones 5: Má Harrison Ford ještě šanci?

Indiana Jones 5: Má Harrison Ford ještě šanci? | Fandíme filmu
Dalšího Indiana Jonese se dříve či později dočkáme. Bude to ale ještě s Harrisonem Fordem?

Občas sice vysvitne jiskřička naděje, že bychom se dalšího Indiana Jonese mohli dočkat někdy v dohledné době, pak ale někdo z Disneyho vždycky očekávání fanoušků zchladí a znovu potvrdí, že v nejbližší době se další Indy chystat nebude. Nejnověji se k tématu vyjádřil šéf společnosti Bob Iger, když řekl, že Disney by natočil dalšího Indiana Jonese rád, ale nikam nespěchá a nejprve chce rozjet Hvězdné války.

Loni touhle dobou Igerův kolega Alan Horn říkal, že dalšího Indyho se dočkáme nejdříve za dva, tři roky, avšak z Igerova vyjádření lze odtušit, že to zřejmě bude za ještě delší dobu. Otázkou tak je, jestli je ještě vůbec nějaká šance, že se do série vrátí Harrison Ford, Indianův představitel. Ford o natočení dalšího pokračování hodně stojí, dokonce se objevily nějaké drby, podle kterých vzal roli ve Star Wars VII jenom proto, aby mu studio odsouhlasilo dalšího Indyho. Problém by však mohl představovat hercův věk. Už u posledního filmu řada diváků na zestárlým Jonesem frflala a to bylo před šesti lety. Teď je Fordovi 72 a mládnout samozřejmě nebude.

V případě Star Wars jsme se nedočkali žádného restartování, které je momentálně moderní, ale dalšího pokračování, ve kterém starší postavy předávají štafetu další generaci. Dojde na něco podobného i v případě Indyho? O představení nového hrdiny se uvažovalo už u čtyřky, kdy měl v ideálním případě Indyho nahradit jeho syn, avšak postava ztvárněná Shiou LaBeoufem nebyla přijatá s žádným nadšením a herec navíc krátce poté zavrhl „komerční Hollywood“ a začal se věnovat „náročným filmům“. Pokusí se tedy pátý film znovu o to samé? Nebo se máme s Harrisonem definitivně rozloučit a dojde k nepříliš populárnímu restartování, s mladším hercem v hlavní roli?

Zdroj: Marc Graser z Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest