Aliance: Třetí část Divergence našla režiséra

Aliance: Třetí část Divergence našla režiséra | Fandíme filmu
Lionsgate
K tomu první oficiální fotka z Rezistence. A kdy uvidíme další trailer?

Robert Schwentke má momentálně plné ruce práce s postprodukcí Rezistence, pokračováním Divergence, které vstoupí do kin příští rok v březnu. Ale ani potom nedostane režisér dlouhý oddech, protože bude mít necelý rok na to, aby natočil také další díl série, tedy Alianci: Část první (Allegiant: Part 1). Ano, jak už to tak u adaptací knižních sérií bývá, poslední část bude opět v kinech rozdělená na dvě poloviny. Z aktuální zprávy se zdá, že na rozdíl od Hunger Games, kde se obě poloviny závěrečné knihy točily naráz, obě poloviny Aliance se budou natáčet jako dva samostatné filmy. První část má mezinárodní premiéru stanovenou na 18.3. 2016, ta druhá 24.3. 2017. Přikládáme synopsi českého vydavatele knižní předlohy (samozřejmě vyzrazuje události druhého dílu!):

Tris a Tobias jsou opět spolu, ale společnost a systém, v kterém oba vyrůstali a kterému oba věřili, je v troskách. Systém frakcí je kompletně rozvrácený, rozhoří se souboj mezi jednotlivými vůdci toužícími po moci, ale všichni ve skutečnosti touží po jediném – po pomstě. A svět za plotem obklopujícím celé město se zdá ještě nemilosrdnější. Pokud však Tris chce ochránit své blízké, musí se vydat právě za hranice svého rodného Chicaga. A zde odhalí tajemství, které je ještě více šokující, než čekala.

Dále pak do galerie přidáváme ještě první oficiální fotografii z Rezistence a sem na konec článku datum 12.12., kdy pravděpodobně bude zveřejněn další trailer!

Zdroje: Oficiální Twitter, Oficiální Instagram, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest