Batman v Superman: Přidal se Batmanův záporák

Batman v Superman: Přidal se Batmanův záporák | Fandíme filmu
Jako by známých postav ve filmu nebylo málo, objeví se ještě jeden batmanovský záporák. Očekávejte však jen malé cameo.

Asi není třeba příliš zdůrazňovat, že následující řádky MOHOU OBSAHOVAT SPOILERY!

Batman v Superman nemá podtitul Dawn of Justice jen tak pro nic za nic. I když je film občas označován za „Muže z oceli 2“ a Batman se ohlašuje už v samotném názvu, na plátně se představí také Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a cameo má mít Flash. Z Muže z oceli se dále vrací Martha Kent, Lois Lane, Perry White a generál Swanwick. Potkáme také rodiče Kentovi, Alfreda, ženskou variaci na Robina, Lexe Luthora, Aquamanovu parťačku Kahinu a Luthorovu osobní strážkyni Mercy Graves. Blíže nespecifikovanou roli hraje Scoot McNairy (podle některých by mohl být Nightwing, podle dalších Flash, podle třetích Jimmy Olsen) a ve filmu se dostane ke slovu záporák Doomsday, který byl znovu potvrzen. A čeká na nás ještě jedna postava známá z Batmanových komiksů.

Tou postavou je Anatoli Knyazev. O jeho objevení se poprvé mluvilo zhruba před měsícem, teď jej potvrdil server Badass Digest. V komiksech je Anatoli znám také jako KGBeast z příběhu Batman: Deset nocí KGBeasta, který vyšel i v češtině. Ve filmu jej však nemáme čekat jako kybernetického zabijáka, ale jako špiona, který pracuje pro Lexe Luthora a sleduje pro něj nadlidi, jmenovitě pak především jistou dámu, která byla poprvé zaznamenána na fotografiích z 19. století (i když jsme zatím slyšeli o začátku 20. století). Objevení Knyzeva tedy nebude mít pro většinu diváků žádný speciální význam, ale pro fanoušky komiksů půjde o hezké pomrknutí.

A když už jsme u batmanovských záporáků, během událostí Batman v Superman už definitivně existuje Joker, tak jak jej známe a Superman dokonce údajně ví o jeho existenci. Objevit se ale opravdu nemá, na to dojde až v Suicide Squad.

Zdroje: Badass Digest, Filming in Chicago

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest