Lady Gaga: Tajný svět - Zpěvačka se prodrala i na DVD

Lady Gaga: Tajný svět - Zpěvačka se prodrala i na DVD | Fandíme filmu
Současná popová superstar odhaluje svůj profesní i osobní život v dokumentárním filmu, který před časem dorazil do našich obchodů.

I přes rozporuplné reakce, které jistě budí, je Lady Gaga jednou z nejvýraznějších a také nejúspěšnějších osobností v současném hudebním showbusinessu. Několikrát byla zařazena do žebříčku nejvlivnějších osobností/celebrit na světě a její příjmy z prodeje alb a vstupenek na extravagantní a energické koncerty dosahují astronomických částek. Není proto překvapením, že se o této několikanásobné držitelce mnoha cen, včetně pěti Grammy, natočil životopisný dokument jménem Lady Gaga: Tajný svět. O režii dokumentu se postarala Maureen Goldthorpe, jejíž dosavadní zkušeností byl velmi podobný dokument z roku 2011 s názvem Justin Bieber: Rise to Fame.

Jak už to u takovýchto dokumentů bývá (např. Katy Perry: Pravá tvář; One Direction 3D: This is Us), nahlédneme do zpěvaččina soukromí, dozvíme se něco o jejím dětství a o tom, co ji pohání a inspiruje v její tvorbě. Vše je doplněno rozhovory s jejími přáteli a kolegy z branže, takže pokud se řadíte mezi fanoušky (tzv. „Little Monsters“, jak je Gaga nazývá) nebo se chcete dozvědět něco bližšího o této zpěvačce, rozhodně si dokument nenechte ujít. Na DVD je k dostání již od 12.11..

Dvouminutové preview

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest