X-Men: Apocalypse - Přeobsazují se známé role

X-Men: Apocalypse - Přeobsazují se známé role | Fandíme filmu
Kdo může hrát mladší verze Jean Grey a Cyclopse? V centru dění ale budou dvě úplně jiné postavy.

Není tajemstvím, že X-Men: Apocalypse se budou odehrávat v 80. letech minulého století, tedy notnou dobu před událostmi X-Men 1. Mladší verze Profesora X a dalších mutantů se poprvé setkají s mladšími já Jean Grey a Cyclopse, které bude logicky nutné přeobsadit mladšími herci. Kdo by tedy měl Famke Janssen a Jamese Marsdena nahradit?

Hledání nových představitelů je v naprostých začátcích a zatím nedošlo k žádným nabídkám nebo skutečnému vyjednávání, avšak podle serveru The Wrap mezi známější jména patří Chloe Moretz, Elle Fanning, Hailee Steinfeld, Ben Hardy, Charlie Rowe a Timothee Chalamet. Chloe Grace Moretz už má s komiksem zkušenosti díky roli Hit-Girl v sérii Kick-Ass, Elle Fannining běžně hraje v blockbusterech, jako jsou Super 8 nebo Maleficent a Hailee Steinfeld na sebe výborně upozornila nominací na Oscara za western Opravdová kuráž. Pánové jsou oproti dámám překvapivě podstatně méně známí. Ben Hardy zatím hrál jen v nekonečném seriálu EastEnders, Charlie Rowe hraje v seriálu Red Band Society a mihnul se třeba v dramatu Never Let Me Go. Nejpovědomější vám tak bude asi Timothee Chalamet, který je momentálně k vidění v Interstellaru, jako syn Matthew McConaugheyho.

Postavy tedy zjevně budou ještě mladší než rané verze mutantů v První třídě a dá se očekávat, že do běhu událostí budou teprve postupně zapracovány. To ostatně potvrzuje i aktuální informace magazínu The Hollywood Reporter, podle kterého bude největší pozornost kladena na Magneta (Michael Fassbender) a Mystique (Jennifer Lawrence) a jejich romanci! Což tak úplně neodpovídá starší zprávě, podle které měli mít Magneto i Profesor X (James McAvoy) na Mystique zásadní vliv, avšak řešit se měl její vztah s Beastem (Nicholas Hoult). Uvedlo to tehdy sám scenárista Simon Kinberg. Tak uvidíme, jak propletená pavučina vztahů nakonec bude.

A na závěr malá perlička. Před časem jsme vás informovali, že v X-Men: Budoucí minulost se málem objevila mutantka Psylocke. Není tedy vyloučeno, že na ní konečně přijde řada alespoň v X-Men: Apocalypse. A herečka Jamie Chung (Sin City 2, Sucker Punch), velká fanynka komiksů, se v rozhovoru nechala slyšet, že by případnou nabídku přijala s chutí.

Zdroje: The Wrap, THR, CBR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest