Prci, prci, prcičky 8: Zbrusu nový trailer je tady

Prci, prci, prcičky 8: Zbrusu nový trailer je tady | Fandíme filmu
Podstatně delší upoutávka na Školní sraz.

Po skvělém necenzurovaném teaseru přicházejí osmé Prcičky s přístupným trailerem, který se příliš nepovedl. Fóry tam sice jsou, nostalgie funguje, ale sestřih postrádá ty správné grády. V zásadě jde o několik náhodně sesbíraných výjevů z filmu, z nichž jen minimum z nich má nějakou vypovídající hodnotu a někam trailer posouvá. Zbytek by se dal bez problémů zpřeházet nebo obměnit a výsledek by byl prakticky stejný. Příliš nepomáhá ani divná hudba. Ten pravý drajv upoutávka chytne až v úplném závěru, když se rozezní titulní píseň Prciček a Jimův táta potká Stiflerovu mámu. 

Což je také největší odhalení celého traileru: Vypadá to, že Jimovi rodiče jsou rozvedení a pan Levenstein se opět snaží dostat do sedla. A podobným způsobem se traileru jakš takš daří vystihnout, v jaké životní fázi se nacházejí všichni ostatní. Jim s Michelle spadli do manželské rutiny, vášeň jim nabourává potomek. Ozz chodí se slečnou, která krom vzhledu dost možná nemá co nabídnout. Finch je ještě větší frajer, než kdykoliv předtím a z Kevina se naopak stala domácí puťka. A Stifler? Ten se vůbec nezměnil. Pořád je to ten stejný středoškolský šášula, který udělá všechno pro to, aby ukecal holku do postele. Upoutávkou se mihnou ještě Sherminátor, John Cho aka MCBP borec a jedna masivní příčná flétna.

Věřme, že tenhle trailer je jen takový nešťastný krok vedle, a že ve výsledném filmu všechno funguje tak, jak má, protože s touhle partou vyrůstala celá jedna generace a byla by hrozná škoda, kdyby si comebackem udělala ostudu. 

 

Prci, prci, prcičky: Školní sraz - Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest