The Sitter: Jonah Hill umí jazykové tornádo

The Sitter: Jonah Hill umí jazykové tornádo | Fandíme filmu
Jonah Hill je hodný nekňuba, který by si rád vrznul. Brání mu v tom politicky nekorektní banda otravných fakanů. Info o filmu, trailery.

David Gordon Green, který natočil známé filmy Travička zelená nebo Princ a pruďas, se vulgárnějšího humoru rozhodně nebojí. Nyní se na nás chystá další jeho komedie, s názvem Sitter. V hlavní roli se objeví Jonah Hill, který ztvární mužskou chůvu. Ačkoliv jde o již několikrát zfilmovaný námět, tak můžeme tušit, že David Green snímek pojme po svém a ve finále vznikne hodně nekorektní komedie, cílená na dospělé publikum

Hlavním hrdinou filmu je Noah, obtloustlý vysokoškolák, který kvůli průšvihu na fakultě právě zažívá nucené prázdniny. Není schopný si najít žádnou práci, je nezodpovědný a v podstatě ho nic moc nezajímá. Až jednoho dne dostane nabídku hlídat děti od sousedů. Po počátečním odmítání nakonec svolí a problémy můžou začít. Sousedovic dítka totiž v žádném případě nejsou milá, hodná ani roztomilá.

Jak už bylo řečeno, Sitter sází na vděčné téma mužské chůvy a peprnější humor. Ani jedno, ani druhé není samo o sobě ničím výjimečným, záleží tedy, jak to celé David Green pojme, aby se divák bavil a neměl nepříjemný pocit, že "tohle už někdy viděl". Trailery bohužel poměrně nudí, prezentovaný materiál působí ohraně a nevytrhne ho ani těch několik hlášek, sprostších vtipů nebo narážek. Nadějí zůstává  snad jen pár akčních scén a dvojice drogových dealerů (J.B. Smoove, Sam Rockwell), kteří snad budou mít ve filmu větší prostor. Jak nakonec celý snímek dopadlo, si ale budeme muset počkat až do 19. dubna roku 2012, kdy bude mít českou premiéru. 

 

The Sitter: Trailer

 

The Sitter: Necenzurovaný trailer

 

The Sitter: Necenzurovaný TV Spot

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest