Minions: První trailer na žlutou švandu

Minions: První trailer na žlutou švandu | Fandíme filmu
Dost možná nejvtipnější animák příštího roku vábí na povedenou první upoutávku. Banana nesmí chybět!

Už v prvním Já, padouchovi si diváci nesmírně oblíbili Miniony, žluté pomocníčky padoucha Grua, kteří pro svého pána udělají cokoliv. Ve dvojce měli neméně důležitou roli a dočkali se i několik krátkých filmů. Nakonec jejich popularita byla tak veliká, že se, podobně jako Tučňáci z Madagaskaru, dožili i vlastního celovečeráku. Na první pohled takový nápad zní dost šíleně, protože podobné vedlejší postavičky obvykle bývají pouze zpestřujícím kořením a samy o sobě nemají dostatečně výraznou osobnost, aby se na nich dalo stavět jakékoliv složitější vyprávění. Minionové navíc nemluví, jen blábolí legrační hatmatilkou. První upoutávka však ukazuje, že by si s vlastním filmem měli poradit s přehledem.

Zatím nevíme, jak se bude vyvíjet vlastní hledání nového zlého pána, které je ústředním motivem filmu, nicméně humor funguje na jedničku a to je pro většinu příznivců klíčové. Vyprávění se navíc zaměří pouze na tři Miniony, kteří budou natolik rozdílní a výrazní, že nebude problém jejich výpravu naplnit alespoň základními emocemi, jako jsou zklamání, radost atd. V dalších upoutávkách snad budou odhaleny lidské postavy, tak si uděláme lepší představu o celkové koncepci filmu.

Minions: Trailer

Spin-off se odehrává ještě před tím, než pohůnci potkali Grua a dozvíme se v něm, že Minioni byli na Zemi od počátku věků a vždycky se připojili k tomu nejstrašlivějšímu pánovi, jakého dokázali najít. Ochomýtali se kolem stavby pyramid, sloužili Čingischánovi nebo Drákulovi. Když se jim nešťastnou náhodou podaří zničit svého posledního vůdce, propadají žluťásci rychle apatii. Proto se Kevin, Stewart a Bob vydávají v šedesátých letech minulého století do New Yorku, kde se na veletrhu superzločinců ucházejí o přízeň Scarlet Overkill, potenciálně první ženské super-zločinkyně. Scarlet namluví Sandra Bullock, jejího manžela a vynálezce zločineckých pomůcek má dabovat Jon Hamm. Premiéra v ČR a SR je naplánována na 25.6. 2015.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest