Piráti z Karibiku 5 si vyhlédli záporáka

Piráti z Karibiku 5 si vyhlédli záporáka | Fandíme filmu
K tomu další podrobnosti o hereckých navrátilcích a ději filmu.

Piráti z Karibiku 5 se začnou natáčet příští rok v únoru v Austrálii, takže je načase začít film obsazovat. V hlavní roli se samozřejmě vrátí Johnny Depp, ale kdo jej doplní? Podle nejnovějších zpráv studio začalo jednat s Javierem Bardemem, aby si zahrál hlavního záporáka, ducha kapitána Branda, který viní Jacka Sparrowa z vraždy svého bratra a chce se mu pomstít. Dopomoci mu k tomu má magický artefakt, podle starších zpráv konkrétně jakýsi trojzubec. Role Branda byla původně nabízena Christophu Waltzovi, ale z nějakého důvodu jednání nedopadla, dost možná kvůli věčným odkladům natáčení.

Na Brandovu stranu se má přidat kapitán Barbossa (Geoffrey Rush) a znovu se mají objevit i Sparrowův otec (Keith Richards) a Will Turner (Orlando Bloom), avšak oba zřejmě pouze v krátkých cameích. Vrátit by se měli ještě kapitán Černovous (Ian McShane) a Scrum (Stephen Graham). Nejnovější reporty potvrzují také starší zvěsti o tom, že se hledá nová Jackova láska a opět se hovoří o tom, že má být obviněna z čarodějnictví. Dříve se šuškalo, že má být astroložka (proto označování za čarodějnici), ale také dcera kapitána Barbossy. Dříve byla role nabízena Rebecce Hall (Iron Man 3), avšak teď o ní nepadlo ani slovo. Aktuálně se také znovu opakuje, že hlavní obsazení má doplnit britský voják, který se snaží ochraňovat mladou dívku.

Film režírují Joachim Rønning a Espen Sandberg (Kon-Tiki), scénář napsal Jeff Nathanson (Terminál, Indiana Jones a Království křišťálové lebky). Americká premiéra je naplánována na 7.7. 2017. (Titulní obrázek je z filmu Goyovy přízraky).

Zdroje: The Wrap, THR

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

26.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest