Operation Rogue: Do džungle za teroristy

Operation Rogue: Do džungle za teroristy | Fandíme filmu
Béčková stáj Rogera Cormana po nejrůznějších megapříšerách zkouší vyprodukovat válečný film, který přistává i na našich DVD.

Mezi tituly, které vychází na Blu-ray, nebo DVD nosičích, nejsou vždy jen filmy zvučných jmen. Distribuci touto cestou využívají omnoho častěji snímky, které se z různých důvodů vůbec nedostanou do kin.

Jedním z takových filmů je i Operation Rogue. Natáčení šéfoval americký režisér Brian Clyde, který by se podle tvorby dal označit spíš za nadšence. Mít na kontě film jako je Supergator, ve kterém klonovaný dinosaurus uteče z laboratoře do nedalekého turistického letoviska, to se potom mezi elitu dost možná dostává o chlup hůř.

Každopádně si Clyde spokojeně a s radostí hraje na Béčkovém písečku dál a i když nepřekračuje jeho hranice, možná se mu vyvedla přímočará akční podívaná. V novince, která je od středy k dostání na DVD, nás režisér přenese do boje amerických elitních jednotek proti teroristům, kteří ukradou nebezpečné chemické látky a pak i unesou dceru generála. Kapitán Max Randall je pověřen se vším skoncovat a zachránit zajatou dívku. (To navíc dělá s bezchybným vandammovským výrazem ve tváři)

V tomto filmu, zjevně plném přestřelek, výbuchů a kontaktních soubojů, si role rozdělili televizní herec Mark Dacascos (seriály Mortal Kombat: Legacy, Hawaii 5.0), Treat Williams (Slečna drsňák 2, Everwood), Billy Campbell (seriál Zločin), nebo nám téměř neznámá Sofia Pernas. Pod filmem je jako producent podepsaný Roger Corman, král béčkových filmů, který dal život Pirani, Kukuřičným dětem nebo Cestě gladiátorů.

Operation Rogue: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest