96 hodin 3 má název, jsou tu první fotky

96 hodin 3 má název, jsou tu první fotky | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Liam Neeson už potřetí bude mít unikátní sadu schopností. Unesený už tentokrát ale nikdo nebude.

Někdo z rodiny Bryana Millse (Liam Neeson) byl už dvakrát unesen (tedy „Taken“, jak zní originální název série 96 hodin). V prvním filmu to byla jeho dcera (Maggie Grace), v tom druhém to byl on sám, ale také jeho bývalá manželka (Famke Janssen). O aktuálním filmu Neeson několikrát důrazně řekl, že napotřetí už nikdo opravdu být unese nemůže, a tak se také stalo. Mills je neprávem obviněn z vraždy někoho ze svých blízkých a vydává se na útěk napříč Los Angeles, během kterého se spojí se svou dcerou, teď už vysokoškolskou studentkou. V patách jsou mu jak skuteční zločinci, tak policie. Bryanova hlavního protivníka, se kterým bude „hrát hru na kočku a myš“, ztvární Forest Whitaker.

V zásadě nás tedy čeká Uprchlík s drsnými souboji, ale také vyvrcholení celé série. Neeson sice říká, že mu zdraví stále slouží a podobné role ho baví, ale zatím trvá na tom, že třetí Taken bude poslední. Uvidíme, jestli ho producenti po premiéře přeci jen nebudou znovu přesvědčovat, dosavadní dva díly v kinech utržily celkem 603 milionů dolarů. Trojka v zámoří půjde pod názvem Tak3n do kin 9. ledna 2015, v Česku 15. ledna 2015. V galerii najdete první tři oficiální fotografie. Režíruje Olivier Megaton, režisér dvojky, scénář napsali Luc Besson a Robert Mark Kamen, scenáristé jedničky a dvojky.

Zdroj: USA Today

Galerie: 3

96 hodin 3 má název, jsou tu první fotky | Fandíme filmu 96 hodin 3 má název, jsou tu první fotky | Fandíme filmu 96 hodin 3 má název, jsou tu první fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest