Antonio Banderas odmítl roli v The Expendables II

Antonio Banderas odmítl roli v The Expendables II | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
A jak to bude s Johnem Travoltou a Nicolasem Cagem? Plus nejnovější fotky z natáčení. Liam Hemsworth potvrzen!

Když Sylvester Stallone oznamoval oficiální obsazení filmu, tak se zmínil, že by moc rád získal ještě Nicolase Cage a Johna Travoltu. Bohužel, podle interních informací serveru ThinkMcFlyThink.com se ani jeden z nich ve filmu neobjeví. Nicovu neúčast potvrdil ještě Indie Wire. Zároveň také vyšlo najevo, že se Sylvester do filmu snažil zlanařit svého parťáka z Nájemních zabijáků, Antonia Banderase! Sám Banderas během propagace Kocoura v Botách serveru Sandwich John Films potvrdil, že ho Stallone oslovil, ale že to kvůli nabitému programu nejspíš nestihne. Na závěr však podotkl: „Ale člověk nikdy neví. Budu si muset promluvit se Slyem“. Osobně si myslím, že ve dvojce už je akčních veteránů docela dost a na cameo by Banderase byla škoda. Ale kdyby si chtěl zahrát nějaký větší part ve trojce, tak proč ne. V Desperadovi předvedl, že bouchačkou zacházet umí.

Abychom se však nebavili pořád jenom o odpadlících, povíme si něco o tom, kdo do Bulharska skutečně přiletěl. Už dříve jsme vás informovali, že by Stallone chtěl do filmu nějakou mladou krev. Nakonec si vybral Liama Hemswortha (mladší bratr Chrise "Thora" Hemswortha), který teď podle serveru 24chasa.bg konečně dorazil do Sofie. Liam měl podle serveru v jedničce hrát záporáka, ale z toho nakonec sešlo a teď se ve dvojce objeví jako součást týmu Expendables. Konkrétně by měl pracovat jako sniper a měl by se stát "následníkem jednoho z veteránů" Znamená to snad, že někdo ze staré party zemře, nebo minimálně opustí tým? Kromě Exepndables 2 se na Liama v nejbližší době můžete těšit také v postapokalyptických Hunger Games.

Na závěr pro vás máme, jako obvykle, ty nejzajímavější střípky z posledních dní: 1) Chuck Norris se v pátek 21. října vrátil z Bulharska domů a jeho práce na Expendables 2 je definitivně ukončená. Oznámil to na svém facebooku. 2) Na rozloučenou si můžete prohlédnout jeho společnou fotku s Dolphem Lundgrenem a Terrym Crewsem, kterou přinesly Worst previews  3) V galerii pro vás máme také dvě společné momentky Lundgrena s Van Dammem, Randym Couturem a Jasonem Stathamem. Pocházejí z Lundgrenova facebooku. 4) Terry Crews dostal při natáčení nešťastnou náhodou pořádnou kopačku do hlavy. Na svém twitteru se podělil o obrázek, najdete ho ale i v naší galerii. 5) JCVD na svém facebooku nenahazoval pouze fotky, ale také se pochlubil, že pro něj má Stallone zatraceně cool kostým, a že ho požádal, aby se dostal do té nejlepší možné formy. Rvačka mezi Slyem a Van Dammem tak nejspíš bude opravdu kolosální! Těšíme se.

Galerie: 5

Antonio Banderas odmítl roli v The Expendables II | Fandíme filmu Antonio Banderas odmítl roli v The Expendables II | Fandíme filmu Antonio Banderas odmítl roli v The Expendables II | Fandíme filmu Antonio Banderas odmítl roli v The Expendables II | Fandíme filmu Antonio Banderas odmítl roli v The Expendables II | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest