Venom se nebojí překročit všechny meze

Venom se nebojí překročit všechny meze | Fandíme filmu
Spider-Man je v jádru dobrák. Ne tak jeho černý bráška Venom.

Alex Kurtzman zřejmě definitivně nebude mít nic společného s Amazing Spider-Manem 3, kterého studio po nespokojenosti s druhým filmem odložilo na neurčito. Scenárista o něj nicméně strach nemá. Pořád podle něj existuje spousta příběhů, které stojí za vyprávění a dokud zůstanou autoři trojky věrní klasickému naturelu Petera Parkera, nemůžou prohrát, protože dobráckého Spider-Mana má rád každý.

Na Venomovi (kterého bude Kurtzman také režírovat) scenáristu láká především to, že je Peterovým pravým opakem. Peter by si jako Spider-Man spoustu věcí nikdy nedovolil udělat, zatím Venom neváhá překročit naprosto všechny hranice. S Venomem lze zkrátka připravit takové příběhy, které jsou se Spider-Manem nemyslitelné. Otázkou samozřejmě je, nakolik studio Sony dovolí svým filmařům připravit drsný film utržený ze řetězu. Pořád se může stát, že Venom bude prohnilý jen tak na chvilku nebo naoko a velice záhy sklouzne ke konání dobra. O filmu zatím víme jenom to, že se jej máme dočkat v roce 2017 a spekuluje se o tom, že by se mohl jmenovat Venom Carnage, podle dalšího populárního záporáka ze Spider-Manova univerza.

Padoucha (a občas antihrdinu) Venoma můžete znát už z Raimiho Spider-Mana 3. V komiksech se jedná o mimozemský symbiotický organismus, který se spojí se svým hostitelem (jistě znáte populární černý Spider-Manův kostým), dodá mu nadlidskou sílu, ale postupně začne hostiteli stravovat tělo i mysl. Oddělení parazita od hostitele je posléze prakticky nemožné. Se symbiontem byla propojena celá řada postav, z nichž jsou nejznámější Spider-Man, nenávistivý reportér Eddie Brock, záporák Scorpion a konečně Flash Thompson, jeden z Parkerových spolužáků, kterého v Amazing Spider-Manovi hrál Chris Zylka (seriál Leftovers). Thompson vstoupil do služeb státní agentury, která vyvinula proceduru, jejímž prostřednictvím bylo možné symbiont částečně ovládat a vysílat jeho hostitele na náročné vojenské mise. V novém filmu bude Venom zřejmě spojený se společností Oscrop, která má podle screenshotu z Amazing Spider-Mana 2 "černé želé" kdesi uskladněné.

Zdroj: MTV, Titulní obrázek: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest