Dřív než půjdu spát: Nicole Kidman si nic nepamatuje

Dřív než půjdu spát: Nicole Kidman si nic nepamatuje | Fandíme filmu
Nicole trpí ztrátou paměti. Tají něco její manžel Colin Firth? Psycholog Mark Strong? Nebo má opravdu všechno tak trochu pomotané? Pusťte si trailer.

Kolikrát jste si řekli, že by jste raději zapomněli?! Určitě několikrát. Nicole Kidman má však opačný problém, nemůže si vzpomenout.

Do našich kin bude uveden mysteriózní thriller, ve kterém si hlavní postava po neštěstí nepamatuje nic kromě dneška. Když se Christine probudí, tak vše co se dělo před tím, než šla spát, zapomene. Každé ráno se probudí a neví kde je a kdo je muž vedle ní. Její manžel jí každé ráno vypráví její život a stará se o ní. Její psychiatr jí doporučí natáčet si video deník, v němž si uchová pokaždé předchozí den. Christine si přehrává video deník a snaží si vzpomenout, co je důvodem toho, že zapomíná. Na konci jednoho video deníku se dozví sama od sebe jednu radu: Nikomu nevěř! Christine začne pátrat po své minulosti a snaží se zjistit kdo a proč jí postřelil.

V hlavních rolích se představí Nicole Kidman, Colin Firth a Mark Strong. V českých a slovenských kinech je premiéra filmu Before I Go To Sleep ohlášena na 18.9. 2014 a bude uvedena pod názvem Dřív než půjdu spát. Film je inspirován knihou od S. J. Watsona.

Z traileru je znát, že nás čeká atmosférická podívaná ve které nebude jasno, komu věřit. Nicole Kidman se rozhodne rozplést síť lží a intrik a to co najde, se jí pravděpodobně nebude líbit. Důležité je však to, aby svá zjištění nezapomněla.

Dřív než půjdu spát: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest