Zmizelá: V dalším traileru slibuje Fincher hutnou atmosféru

Zmizelá: V dalším traileru slibuje Fincher hutnou atmosféru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
K mrazivé upoutávce doplňujeme sadu teaser posterů.

Na jaře spatřil světlo světa první trailer k vysoce očekávanému krimi-dramatu Gone Girl od Davida Finchera. Za doprovodu podmanivé hudby jsme už tehdy cítili ve vzduchu něco mimořádného. Naše vysoká očekávání potvrdil i druhý trailer, který na rozdíl od svého předchůdce, jde více do hloubky a odhaluje do podrobnějších detailů hlubší nástin děje.

Po šokujícím zmizení Amy Dunne (Rosamund Pike), stojí za jejím manželem Nickem (Ben Afleck) s nadějí na šťastný konec celý národ. S postupujícím vyšetřováním ovšem začíná Nickova verze událostí dostávat vážné trhliny a vyšetřovatelé přesunou svou pozornost právě k němu, když vyjde na světlo skutečnost, že to co na počátku vypadalo, jako perfektně fungují manželství, mělo pod povrchem vážné problémy. Od této chvíle se Nick stává hlavním předmětem mediální štvanice na svou osobu a celá Amerika se začíná ptát: „Zabil Nick Dunne svou ženu“?

Snímek, který vznikl na motivy stejnojmenného románu, má v tuzemsku premiéru 9.10.. Ve vedlejších rolích se mj. objeví i Neil Patrick Harris (How I met your mother). David Fincher se nechal slyšet, že oproti knize došlo k několika menším změnám, tak uvidíme, jestli se mu na podzim podaří navázat na svou předchozí tvorbu a opět nás zanechá v kinosále po závěrečných titulcích v němém úžasu. V galerii najdete pár teaser posterů.

Zmizelá: Druhý trailer

Galerie: 5

Zmizelá: V dalším traileru slibuje Fincher hutnou atmosféru | Fandíme filmu Zmizelá: V dalším traileru slibuje Fincher hutnou atmosféru | Fandíme filmu Zmizelá: V dalším traileru slibuje Fincher hutnou atmosféru | Fandíme filmu Zmizelá: V dalším traileru slibuje Fincher hutnou atmosféru | Fandíme filmu Zmizelá: V dalším traileru slibuje Fincher hutnou atmosféru | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest