Skoro celá Justice League už v Batman v Superman

Skoro celá Justice League už v Batman v Superman | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
Který hrdina jako jediný bude vynechán? A koho hraje nedávno obsazený Scoot McNairy? K tomu první fotky Supermana z placu.

Podle nejnovějších informací se v Batman v Superman alespoň mihnou téměř všichni členové Justice League. Batman (Ben Affleck) se Supermanem (Henry Cavill) hrají hlavní role, Wonder Woman (Gal Gadot) bude zdatně sekundovat. Aquaman (Jason Momoa) a Cyborg (Ray Fisher) budou mít cameo a měl by ho mít i zatím neobsazený Flash. Mluvily o něm starší spekulace, znovu jej aktuálně zmiňuje server Badass Digest, který zároveň tvrdí, ze jediný člen ligy, který se objeví až v Justice League, bude Green Lantern. Že by si filmaři chtěli nechat alespoň nějaké překvapení na později? Jednoduše se jim nepodařilo vymyslet žádný přirozený způsob, jak do filmu narvat ještě jedno cameo? Nebo nám rok navíc má dát víc času na zapomenutí filmu s Ryanem Reynoldsem?

Každopádně jediným hrdinou z Batman v Superman, který zatím nemá známého svého představitele, je Flash. A potom, co se objevily nejnovější fotky z natáčení se někteří komentátoři domnívají, že by Flashe mohl hrát Scoot McNairy. McNairy se na place objevil v podivných zelených ponožkách, místo kterých digitální kouzelníci v postprodukci herci vytvoří nějakým způsobem nadpřirozené nohy. Osobně se mi příliš nechce věřit, že by Flash potřeboval nějaké vizuálně zvláštní nohy, takže jaké jsou jiné možnosti? Další teorie mluví o tom, že by z McNairyho mohl být záporák Metallo - napůl člověk, napůl stroj. Starší spekulace hovořily o tom, že by McNairy mohl hrát Batmanova parťáka Nightwinga, nicméně také u něj si jde jen těžko představit, proč by zrovna jeho nohy měly stvořit digitální triky. Tak či tak, herec v rozhovoru pro server Schmoes Know uvedl, že doufá, že bude součástí DC Universe delší dobu, načež článek ze serveru zmizel. Prozradil snad herec nevinným komentářem příliš?

McNairy je na fotkách k vidění také s Henrym Cavillem, který se konečně ukázal v Supermanově kostýmu. Kromě Cavilla byly na place zachyceny také Tao Okamoto (asistentka Lexe Luthora) a Holly Hunter (americká senátorka). Dále pro vás máme další fotku Bruce Waynea a Batmanovy kukly. Na konci článku si můžete prohlédnout také fotku filmových novin, na kterých by mohl být zachycen filmový Kryptonit. Nedávno se mluvilo o tom, že Kryptonit Lex Luthor uměle vytvoří z úlomků Zodovy lodi (World enginu), teď jsme dostali fotky kamení a proslýchá se, že právě kvůli experimentování s mimozemskými prvky by mohl přijít o své vlasy.

Užívejte si fotky z natáčení, dokud jsou. Do budoucna by jich mohlo být méně, protože vedle Chicaga má štáb natáčet také v Maroku, kde by produkce mohla trávit čas od první září až do poloviny prosince! Otázkou je, jaké scény se budou v severoafrické zemi odehrávat. Kvůli natáčení v ateliérech filmaři do Maroka jistě nejedou, takže lze předpokládat, že stojí o záběry z pouště nebo o unikátní místní architekturu. Pokusí se snad Superman tentokrát odnést svého protivníka někam, kde při vzájemném souboji nezničí půlku velkoměsta?

Zdroje: Superhero Rerport, Superhero Report II, Badass Digest, MTV, CBM, Treinman, The Bananadoc, Just Jared, Warner Bros. Tours, Supermanjaviolivares

Galerie: 12

Skoro celá Justice League už v Batman v Superman | Fandíme filmu Skoro celá Justice League už v Batman v Superman | Fandíme filmu Skoro celá Justice League už v Batman v Superman | Fandíme filmu Skoro celá Justice League už v Batman v Superman | Fandíme filmu Skoro celá Justice League už v Batman v Superman | Fandíme filmu Skoro celá Justice League už v Batman v Superman | Fandíme filmu Skoro celá Justice League už v Batman v Superman | Fandíme filmu Skoro celá Justice League už v Batman v Superman | Fandíme filmu Skoro celá Justice League už v Batman v Superman | Fandíme filmu Skoro celá Justice League už v Batman v Superman | Fandíme filmu Skoro celá Justice League už v Batman v Superman | Fandíme filmu Skoro celá Justice League už v Batman v Superman | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest