London Has Fallen: První plakát slibuje destrukci

London Has Fallen: První plakát slibuje destrukci | Fandíme filmu
V pokračování Pádu Bílého domu se bude ničit Evropská metropole. Natáčení se však odkládá.

Natáčení pokračování Pádu Bílého domu (Olympus Has Fallen) s prostým názvem London Has Fallen, se zřejmě bude svého názvu (v překladu „Londýn padl“) držet doslova. Na prvním plakátě se hroutí Big Ben, Londýnské oko je také v plamenech. Není tedy divu, že Gerard Butler v nedávném rozhovoru slíbil, že dvojka bude pěkně bláznivá a pokusí se překonat jedničku. V bulharských ateliérech Nu Boayana, kde se bude alespoň část film natáčet, momentálně rostou obří kulisy londýnských mrakodrapů, aby se filmaři měli kde vyřádit. Zatím stále nebylo oznámeno, kdo film zrežíruje, a možná právě to je důvod, proč byl původně očekávaný zářijový začátek natáčení odsunutý až na prosinec.

Příběh pokračování začíná v Londýně, kde znenadání zemřel britský ministerský předseda. Účast na jeho pohřbu je pro všechny přední světové vůdce prakticky povinná. I když se zdá, že je pohřeb nejlépe zabezpečenou událostí na světě, rychle se mění ve smrtící past, ve které mají světoví vládci zemřít a posvětit tak začátek děsivé vize budoucnosti. Jen tři lidé mohou katastrově zabránit. Prezident Spojených států, jeho šéf tajné služby a britský agent MI-6, který právem nikomu nedůvěřuje.

Kromě Aarona Eckharta a Gerarda Butlera v rolích presidenta USA a jeho bodyguarda, se dále vrátí také Morgan Freeman, Angela Bassett a Radha Mitchell. Scénář napsali Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt (oba Olympus Has Fallen, Expendables 3) a Christian Gudegast (Osamělý mstitel). Premiéra je naplánována na 2.10. 2015.

Zdroje: Sunday World, Millennium Studios, Manly Movie I, II, III

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest