Sin City 2: Dva nové TV Spoty a klip

Sin City 2: Dva nové TV Spoty a klip | Fandíme filmu
Jako bonus dvojvideo z natáčení. A co řekla Eva Green v talk show Jimmyho Kimmela na své obnažování ve filmu? AKTUALIZOVÁNO o další klipy.

AKTUALIZACE: Do youtube playlistu jsme přidali další dvě videa a na konci článku na vás čeká ještě klip s Marvem.

Přísun videomateriálů ze Sin City 2 nikterak neslábne. Přesvědčit se o tom můžete v přiloženém playlistu. Začátek otevírají dva nové televizní spoty. První je věnován Evě Green v černém negližé a v druhém se zase blýskne Jessica Alba. Vaši pozornost se poté pokusí získat další zástupkyně něžného pohlaví, kterou je Jamie Chung jako smrtelně nebezpečná Miho v akčním klipu. Závěr zahrnuje dvě videa z natáčení. 

Určitě jste narazili na zprávu, že kvůli odvážnému vyobrazení Evy Green v průsvitném županu vzniklo další haló. Po zákázaném plakátu se zakazovala také televizní upoutávka. Nicméně herečka byla nedávno hostem v talk show Jimmyho Kimmela, kde s úsměvem na tváři a humorem o celé paradoxní situaci debatovala. O své postavě Avy Lord uvedla, že její častá nahota ve filmu není bezdůvodná, sexualita je její součástí a používá jí jako zbraň.  

Poslední střípek dnešního článku se týká hereckého obsazení. Robert Rodriguez včera připíchl na svůj Facebook fotku Alexy Vegy (Spy Kids, Machete zabíjí), která by si ve filmu měla zahrát roli Gildy.

Sin City 2: Pětka videí

Eva Green u Jimmyho Kimmela

Sin City 2 nás opět čeká několik povídek z města hříchu, přičemž stěžejní by měla být titulární Dáma, pro kterou se zabíjí (nebo také Ženská, pro kterou bych vraždil). V té Ava Lord (Eva Green) vyhledá pomoc svého bývalého milence, Dwighta (Josh Brolin). Ten má Avě pomoc utéct od jejího násilného manžela, Damiena Lorda (Marton Csokas), ale to ještě netuší, že Ava má postranní úmysly. Druhou povídkou je Prostě takovej normální sobotní večer. Pojednává o tom, co dělal Marv (Mickey Rourke) během událostí Toho žlutýho parchanta. Probudí se na dálnici nad městem, obklopený mrtvolami a ani za boha si nemůže vzpomenout, jak se tam dostal.

Povídka The Fat Loss se odehrává po Žlutým parchantovi a Nancy (Jessica Alba) se v ní snaží vyrovnat s Hartiganovou smrtí. A konečně je tu povídka The Long Bad Night, napsaná speciálně pro film, ve které Joseph Gordon-Levitt hraje Johnnyho, sebevědomého gamblera, který se snaží porazit největšího padoucha Sin City v jeho vlastní hře. To si ovšem vybral špatného soupeře... Dále uvidíme celou řadu známých postav z původního filmu a to 4. září, kdy film vstoupí do českých a slovenských kin.

Zdroje: Screenrant, Robert Rodriguez Facebook

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest