Hobit: Šmakova dračí poušť - Vystřižená scéna

Hobit: Šmakova dračí poušť - Vystřižená scéna | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Rozšířená verze filmu na Blu-ray je za rohem. Jak dlouhý bude nový sestřih filmu a co dalšího balení slibuje. AKTUALIZOVÁNO o Blu-ray obaly.

AKTUALIZACE: Do galerie přidáváme obrázky krabiček, ve kterých se rozšířená Šmakova dračí poušť bude prodávat - minimálně v zámoří.

V prosinci uvidíme poslední část Hobita, Bitvu pěti armád. Ale ještě před tím, už v listopadu, si budou moct fanoušci doplnit do sbírky rozšířenou edici Šmakovy dračí pouště, která bude doplněná o plných 25 minut. Nový sestřih tak slibuje rovnou 186 minut - více než tři hodiny. Jednu z doplněných scén si můžete dopřát o kus níže. Kromě rozšířené verze filmu (k dostání bude ve 2D i ve 3D) balení slibuje zvuk 7.1, audiokomentář Petera Jacksona a spoluscenáristky Philippy Boyens a jako obvykle hromadu bonusů. Samozřejmostí jsou devátá a desátá část Jacksonových monumentálních Dodatků, stejně jako další cestovatelský deník filmařů po Novém Zélandu. Další podrobnosti o bonusech budou zveřejněny později. V galerii najdete dva nové obrázky - jednu nepříliš kvalitní fotku plakátu a fotku z natáčení.

Hobit: Šmakova draší poušť - Vystřižená scéna

Zdroje: Blu-ray.com, Collider

Galerie: 4

Hobit: Šmakova dračí poušť - Vystřižená scéna | Fandíme filmu Hobit: Šmakova dračí poušť - Vystřižená scéna | Fandíme filmu Hobit: Šmakova dračí poušť - Vystřižená scéna | Fandíme filmu Hobit: Šmakova dračí poušť - Vystřižená scéna | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest