The Scribbler: Temný komiks ožil ve filmové podobě

The Scribbler: Temný komiks ožil ve filmové podobě | Fandíme filmu
Katie Cassidy ze seriálu Arrow straší ve věži. Přehrajte si první trailer na slibně vypadající psycho-thriller a celý soundtrack.

Psychické problémy lidský život příliš neulehčují. Své o tom ví i dívka Suki, která trpí rozdělenou osobností. Aby se své nemoci pokusila zbavit, navštíví útulek pro duševně nemocné a tam bude pokračovat v experimentální proceduře, která jí má pomoci zbavit se jedné osobnosti po druhé. Čím je však léčba účinnější, tím častěji dochází k úmrtí ostatních pacientů. Souvisí to s příchodem Suki nebo je to jen náhoda? Dívka si začne pomalu uvědomovat, že jí na konci léčby možná zbude jen pomatená osobnost, která je za to všechno nejspíš zodpovědná.

Než se The Scribbler začal filmovat, hlavní hrdinka čelila svým poruchám na políčkách stejnojmenného komiksového sešitu od Dana Schaffera z roku 2006. Sepsání filmového scénáře obstaral sám Schaffer a pozice režiséra se zhostil John Suits. Ústřední roli Suki ztvárnila Katie CassidyArrowa. Ve vedlejších rolích se objevily další pěkné herečky Michelle Trachtenberg (Eurotrip) a Eliza Dushku (Dollhouse), které obě dvě známe také ze seriálu Buffy, přemožitelka upírůFanoušky Teorie velkého třesku jistě potěší přítomnost Kunala „Raje Kootrappaliho“ Nayyara. Snímek si odbyl premiéru 1.3. 2014 na festivalu Fright ve skotském Glasgow, do širší distribuce půjde 19. 9..

Před nějakou dobou vyšel na film první trailer, který v sobě nechává znát lehkou komiksovou atmosféru s dobře padnoucí hudbou a noirovým vizuálem. Místy není nouze o psycho momenty a také o efektní scény ve stylu Matrixu. Fanoušci filmové hudby si můžou přehrát celý soundtrack z filmu, který osobně doporučuju. Galerie obsahuje první plakát.

The Scribbler: Trailer

Zdroje: Comingsoon, Nerdly, Comicmix

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest