Deadpool: Testovací teaser trailer

Deadpool: Testovací teaser trailer | Fandíme filmu
Deadpool stále ještě nebyl realizován, ale krátké testovací video (které uniklo na internet) mělo studio přesvědčit o tom, že to stojí za pokus. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Uniklé video udělalo docela slušné vlny a největší optimisté samozřejmě doufají, že pozitivní reakce fanoušků přimějí studio Fox, aby se do natáčení Deadpoola konečně pustilo. V rámci dnešní aktualizace pro vás máme uniklé video ve vyšší kvalitě, fotku Ryana Reynoldse z natáčení a několik slov Roba Liefelda, Deadpoolova autora. Liefeld uvedl, že celé video je dělané digitálně částečně proto, aby si filmaři ověřili, jak bude Deadpool v digitální podobě vypadat. Stejně jako například Spider-Man bude totiž kvůli akčním scénám kombinovat živé herce s vizuálními efekty. Navíc se video točilo před třemi lety a od té doby se tým Tima Millera výrazně zlepšil, má na triku například celou úvodní sekvenci Thora 2, ve které Borrovy šiky válčí s Malekithovou armádou.

Původní text: Od té doby, co se Deadpool objevil v X-Men Originis: Wolverine, se šušká o tom, že se Ryan Reynolds zhostí role také v samostatném celovečerním filmu. Potíž je ale v tom, že Deadpool je huba nevymáchaná, která za sebou nechává tratoliště krve. Jeho příběhy jsou zkrátka pro dospělé a studio Fox zatím z x-menovského světa točilo vždycky jenom filmy přístupné i nižším věkovým kategoriím, aby z nich mohlo vytřískat pořádný balík. Producentka Lauren Shuler Donner sice v době premiéry X-Men: Budoucí minulost mluvila pomalu obden o tom, že Deadpoola určitě nějakým způsobem realizovat chce, ale pak zase bylo ticho po pěšině. Teď se alespoň můžete podívat na uniklý testovací teaser, pomocí kterého se režisér Tim Miller snažil přesvědčit studio, že Deadpoola má smysl točit. Podle mě s ním nejde než souhlasit, co říkáte? Deadpoola v ukázce nadaboval a pohyby mu propůjčil sám Ryan Reynolds.

Zdroje: Rhett Reese, Daily Superhero

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest