Mad Max: Fury Road - Čtyři plakáty a Comic-Con

Mad Max: Fury Road - Čtyři plakáty a Comic-Con | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
George Miller včera pustil veřejnosti první ukázku dalšího dobrodružství Šíleného Maxe. Co prozradila? Navíc čtyři zbrusu nové character postery.

Fanoušci Šíleného Maxe, kteří byli včera na Comic-Conu v San Diegu, si mohli užít první ukázku filmu Mad Max: Fury Road. My se zatím musíme spokojit s několika řádky popisu a vystačit si s vlastní představivostí. Úvod upoutávky začíná záběrem na Maxe (Tom Hardy), který stojí vedle auta. Přiblíží se k němu dvouhlavá ještěrka, on ji zašlápne do země. Začne vyprávět: Jmenuju se Max. Můj svět je oheň a krev.“ Střih nás hodí přímo mezi různá vozidla, jak se prohání postapokalyptickou pustinou. Max je zajat a mučen, na tváři má přidělanou kovovou masku a je uvázaný na přední části auta. Do akce vstoupí i Furiosa (Charlize Theron). K vidění byla i honička, ve které tornáda odnášela vozidla do vzduchu a ta poté explodovala. Vizuálně prý ukázka vypadala velmi dobře a tajil se z ní dech. Aby také ne, když byla poskládaná primárně z akce. Takže ať je online co nejdřív!

O samotném filmu režisér Geoger Miller mnoho zajímavého neprozradil. Herce ještě čekají postsynchrony, Junkie XL chystá hudbu. Film bude atmosférou připomínat dvojku, protože se odehrává v krátkém časovém úseku a je v něm velká automobilová honička. A určitě není zcela obvyklé, že film neměl tak docela klasický scénář. Miller připravil spíš něco jako komiks - více než 7500 storyboardů. I vlastní film by měl být vyprávěn spíše srkze obrazy než dialogy.

Mad Max: Fury Road je čtvrtý díl ságy Šíleného Maxe od George Millera. Postapokalyptická akce je zasazená do nejzazšího koutu planety, do nehostinné pouště, kde lidskost nemá místo a všichni bojují o holé přežití. Dva rebelové na útěku by mohli do světa ohně a krve vnést opět pořádek. Jedním je Max (Tom Hardy), tichý muž činu, který hledá klid v duši potom, co v postapokalyptickém chaosu ztratil ženu a dítě. A pak je tu Furiosa (Charlize Theron), žena činu, která věří, že cesta k přežití vede přes poušť, zpátky do země kde vyrůstala. 

Zdroje: Collider, Slashfilm, Geek Tyrant

Zdroj obrázků: Twitter

Šílený Max: Zběsilá cesta

07.05.2015 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Mad Max: Fury Road - Čtyři plakáty a Comic-Con | Fandíme filmu Mad Max: Fury Road - Čtyři plakáty a Comic-Con | Fandíme filmu Mad Max: Fury Road - Čtyři plakáty a Comic-Con | Fandíme filmu Mad Max: Fury Road - Čtyři plakáty a Comic-Con | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest