Mad Max: Fury Road - První dojmy a nová synopse

Mad Max: Fury Road - První dojmy a nová synopse | Fandíme filmu
Studio se pustilo do testovacích projekcí. Jak na diváky působí?

Šílený Max: Fury Road bude do kin uveden zhruba za rok, avšak nedávno filmaři zjevně dokončili hrubý sestřih filmu a pouští jej testovacímu publiku. Dozvěděli jsme se, že aktuálně nový Max trvá zhruba dvě hodiny (oproti 160 minutám, které před časem avizoval představitel hlavní role Tom Hardy), a nejpíš se také potvrzuje, že film bude mít rating PG13 (bude mládeži přístupný) - na projekce byli vpouštěni diváci ve věku 13 let a starší. Názory na samotný hrubý sestřih filmu se liší.

Podle těch pozitivních je sice zvláštní vidět Šíleného Maxe bez Gibsona, avšak Tom Hardy si s rolí poradil a můžeme se prý těšit na "Bojovníka silnic (Šílený Max 2) na steroidech". Je prý patrné, že scenárista a režisér George Miller do filmu nacpal třicet let nápadů a natočil jej tak, aby ukázal všechno co chtěl, pro případ, že už by se další pokračování připravit nepodařilo. Celý film je prý jedna velká automobilová honička, při které se snaží karavana automobilů dostat z postapokalyptické pustiny. Design vozidel a kostýmů je prý parádní (to si ale můžete sami ověřit na fotkách z natáčení).

Šéfredaktor zavedeného serveru Collider na druhou stranu na druhou hlásí, že od svých hollywoodských známých mnoho dobrého o projekci neslyšel. Objevují se ale i drsnější anonymní komentáře, jako třeba „nedovedu si představit, že by se film někomu líbil“ nebo „doufejme, že před premiérou stihnou hodně přetáček nebo rovnou začnou úplně od nuly“. Tom Hardy prý navíc stále mluví jako Bane z The Dark Knight Rises. Co vy na to? Chcete věřit spíš pozitivním nebo negativním ohlasům? Následuje nová oficiální synopse:

Mad Max: Fury Road je čtvrtý díl ságy Šíleného Maxe od George Millera. Postapokalyptická akce je zasazená do nejzazšího koutu planety, do nehostinné pouště, kde lidskost nemá místo a všichni bojují o holé přežití. Dva rebelové na útěku by mohli do světa ohně a krve vnést opět pořádek. Jedním je Max (Tom Hardy), tichý muž činu, který hledá klid v duši potom, co v postapokalyptickém chaosu ztratil ženu a dítě. A pak je tu Furiosa (Charlize Theron), žena činu, která věří, že cesta k přežití vede přes poušť, zpátky do země kde vyrůstala.

Zdroje: Manly Movie, Collider, The Film Stage, Slashfilm

Šílený Max: Zběsilá cesta

07.05.2015 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest