Mission: Impossible 5 vybírá záporáka

Mission: Impossible 5 vybírá záporáka | Fandíme filmu
Pátá nesplnitelná mise nabírá zajímavé herecké posily a vybírá další světové město, jehož monumenty bude moci pokořit.

V dubnu produkce Mission: Impossibe 5 lákala do jedné z hlavních rolí Jessicu Chastain, ale kvůli jejímu nabitému diáři se s ní domluvit nepodařilo. Nakonec by ji měla nahradit Rebecca Ferguson, která se zatím ukázala především v seriálu The White Queen a má také vedlejší roli v chystaném Herkulovi. K podpisu smlouvy zatím údajně nedošlo, avšak zdá se, že se jedná o pouhou formalitu, protože herečka kvůli fyzicky náročné roli začala už minulý měsíc trénovat. Ferguson má hrát blíže nespecifikovaného zabijáka, potenciálně tedy záporáka filmu (zvlášť když uvážíme, že roli měla hrát Jessica Chastain, té by snad nějaké druhé housle nenabízeli).

Podstatně větším úlovkem by mohl být Alec Baldwin, který si sám v minulosti zahrál špiona ve filmu Hon na ponorku. Teď vyjednává o roli ředitele CIA. Natáčení má začít „brzy“ a trvat až do příštího ledna. Tentokrát by měl mít dominantní postavení ve filmu Londýn, jak potvrdil sám Tom Cruise, představitel hlavní role a jeden z producentů. Bulvární deník The Sun rovnou doplňuje, že by filmaři měli točit ve Westminsterském paláci, na Olympijském stadionu a v mrakodrapu The Shard, v druhé nejvyšší budově v Evropě.

Vedle Toma Cruise, který si opět zopakuje roli speciálního agenta Ethana Hunta, můžeme počítat také s návratem Jeremyho Rennera a Simona Pegga. Režírovat bude Christopher McQuarrie, který společně s Cruisem natočil Jacka Reachera. První verzi scénáře napsal Drew Pearce (Iron Man 3), následně po něm úkol převzal neprověřený Will Staples. Česká premiéra je naplánována na 25.12. 2015, slovenská na 24.12. 2015.

Zdroje: Variety, Deadline, Latino Review

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest