Hercules mlčí v novém traileru

Hercules mlčí v novém traileru | Fandíme filmu
V nové upoutávce toho Dwayne Johnson moc nenamluví a ani sám film nepromlouvá zrovna silným hlasem. Přikládáme plakát.

Dokud Herkula propagoval jen jeho představitel Dwayne „The Rock“ Johnson prostřednictvím svého twitteru, půsbobil film relativně slibně. The Rockhovi se podařilo pomocí tajnůstkářství škádlit naši zvědavost a naškodu nebyl ani fakt, že druhý letošní Herkules v upoutávkách vypadal hrozně a v kinech ještě hůř. Teď se nový film představil v druhém traileru a veškerá očekávání jsou v čudu. Upoutávka míchá smrtelně vážný tón ve škrobených scénách s bombastickou nadsázkou v okamžicích, kdy Hercules běhá kolmo vzhůru, drtí domy holýma rukama a kope žebřiňáky ve slow motion. A občas řve. Jinak v traileru nepromluví pomalu ani slovo, takže vedle tesknění po mrtvé rodině a následném válečném běsnění není stále příliš zřejmé, co vlastně od postavy můžeme očekávat. A Rockův hrdina je to jediné, co upoutávky nabízejí. Zbytek obsazení zatím splývá s pozadím, to pozadí míchá nevýraznou komiksovou stylizaci s nepříliš vydařenými digitálními efekty a do toho občas někdo pronese absolutně fádní repliku. Jestli se režiséru Brettu Ratnerovi výjimečně podařilo natočit dobrý film, tak v trailerech to zatím perfektně maskuje. Kdyby ve filmu nehrál Dwayne Johnson, neviděl bych po tomhle traileru jediný důvod, proč se o Herkula dál zajímat. V komentářích dejte vědět, jak upoutávka působí na vás.

Hercules: Nový trailer

Všichni znají mýtus o Dvanácti úkolech pro Herkula (Dvanáct Héraklových úkolů). Náš příběh začíná po tom, co byly práce dokončeny, po tom, co se mýtus vytratil... Herkules je pronásledovaný hříchy své minulosti a stává se námezdním žoldákem. Spolu s pěti věrnými druhy cestuje antickým Řeckem, využívá své pověsti k zastrašování nepřátel a poskytuje svůj meč za úplatu. Když ho ale laskavý král Thrákie a jeho dcera požádají, aby je ochránil před krutým a děsivým nepřítelem, musí se Herkules opět stát mytickým hrdinou, kterým jednou byl. Pokud má dobro zvítězit a spravedlnost přetrvat, musí se stát opět Herkulem.

Vedle Johsona se ve filmu objeví John Hurt, Rufus Sewell, Joseph Fiennes nebo Ian McShane. Režíruje Brett Ratner. Česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 24.7. 2014.

Zdroj plakátu: IMP Awards

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest