Predátor půjde lovit trofeje od znova

Predátor půjde lovit trofeje od znova | Fandíme filmu
Žádné pokračování Predátorů, ani žádný další crossover s Vetřelci. Vesmírný lovec se dočká rebootu. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Tak pozor, sám Shane Black nahlas vyjádřil to, co se fanouškům zdálo logické. Predátor restart nepotřebuje a také ho nedostane. Predátoří mytologie je dost bohatá a neprobádaná na to, aby bylo kam pokračovat. Místo rebootu tak máme očekávat „inovativní pokračování“. Black dodal, že se scenáristou Dekkerem se mu skvěle spolupracovalo na Záhrobním komandu, a že je pro novou výzvu jako stvořený. Nezbývá, než se těšit, co si na nás dvojice vymyslí.

Původní text: První Predátor je dnes už klasickou záležitostí. Technologicky vybavený mimozemšťan z dílny zesnulého mistra přes masky Stana Winstona, si zaletěl do Jižní Ameriky doplnit sbírku lidskými lebkami, jenomže to nevěděl, že v džungli narazí na svalnatého Arnolda Schwarzeneggera, se kterým se rozjede napínavá hra o přežití.

Místo toho, abychom se dočkali dalšího pokračování (posledním byli Predátoři), je v plánu rovnou restart. Než ale začnete zuřit a tahat ze skříně bezbolestnou, tak musíme zmínit, že projekt by měl mít na starost Shane Black. Ano, ten, co napsal například Posledního skauta, první Smrtonosnou zbraň, loni dovedl jako režisér třetího Iron Mana k miliardové sumě a jako Hawkins se objevil v původním Predátorovi. Zkrátka to vypadá, že nový film je v dobrých rukou, protože Black by měl vedle režie připravit nástřel scénáře, který později rozepíše Fred Dekker (Záhrobní komando, Robocop 3). Produkce se ujme John Davis, jenž stál za všemi filmy s Predátorem.  

Zdroje: Collider, THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest