Batman v Superman: Kevin Smith o falešném scénáři

Batman v Superman: Kevin Smith o falešném scénáři | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
K tomu informace o Comi-Conu, nejnovější fotky z placu a potenciální spoilery.

Míra pravdivých i nepravdivých spoilerů k filmu Batman v Superman asi nikoho nepřekvapuje. Dva komiksoví titáni se na filmovém plátně sejdou vůbec poprvé a v době nadvlády fanboyů projevuje veřejnost o komiksové blockbustery enormní zájem. Filmové servery, které mají skutečné kontakty v Hollywoodu, ždímají své zdroje ostošest a ty které je nemají, si často novinky neváhají vymyslet, jen aby na sebe přitáhly pozornost. Studio by přitom bylo nejraději, kdyby veškeré informace o filmu mohlo dávkovat samo, přesně v čase svého uvážení. Objevila se dokonce divoká zpráva, podle které si Warner najal Kevina Smithe, aby k Batman v Superman napsal falešný scénář a všechny lovce spoilerů tak zmátl.

Smith nakonec zvěsti popřel. Žádný falešný scénář nenapsal ani falešné zvěsti sám nešíří. Vše co o filmu ví, se dozvěděl od svých známých ve štábu (nikoliv však od kamaráda Bena Afflecka, ten je prý bez viny) a od režiséra Zacka Snydera, se kterým se závěrem loňského roku setkal při moderování jedné supermanovské akce. Nicméně pozor, autorství scénáře si teď nárokuje chlapík, který si říká Arrogant Alien. Kvůli svému doznání si dokonce založil speciální Twitter, dal rozhovor fanouškovské stránce The Bible of Snyder a začal se veřejně hádat s šéfredaktorem Latino-Review, serveru, který z jeho scénáře údajně čerpal. Kdo ví, možná Arrogant Alien pouze touží po pozornosti, ale i tak asi nejde zcela vyloučit, že z nějakého falešného scénáře určité novinkové stránky čerpají. Na Latino Review nedávno například úplně zmizel článek, který tvrdil, že nás ve filmu čekají tři další méně důležití záporáci. Náhoda?

Více či méně zaručené zprávy o filmu se ale samozřejmě objevovat nepřestanou. Tak například již zmiňovaný Kevin Smith ve svém podcastu ještě jednou zopakoval, že Batman ve filmu bude nosit šedočerný kostým z tkaniny, jak ostatně naznačuje i první oficiální fotografie. Šéfredaktor fanouškovského serveru Batman-on-Film dodává, že kostým je dělaný z pěny, ale naoko skutečně simuluje textilii, zřejmě podšitou kevlarem. Batman-on-Film dále potvrzuje starší zprávy o tom, že kanceláře Lexcorpu připomínají dravou, moderní firmu ve stylu Googlu, a že Lex Luthor (Jesse Eisenberg) bude mít minimálně po část filmu vlasy. A na závěr je tu zpráva serveru Bleeding Cool, který jako další zdroj tvrdí, že v Batman v Superman můžeme čekat záporáka Doomsdaye. Pokud spoilery sledujete, pak si určitě vzpomínáte, že jisté fotky z placu by jeho výskytu skutečně nasvědčovaly. Dnes si dole v galerii můžete prohlédnout první fotku sídla společnosti Wayne Enterprises - je to černá výšková budova, ke které kulisáci přidělávají ze dřeva nějaký doplňující tvar.

Chtěli byste vědět, kdy se konečně o filmu dozvíme něco konkrétního? Pak pro vás bohužel mám jej smutnou zprávu, že na letošním Comic-Conu Batman v Superman nebude mít svoji prezentaci! Není vyloučeno, že na nás Warner nachystá podobně jako loni nějaké překvapení, ale pevným bodem v programu film zkrátka nebude. Pokud byste se prozatím chtěli zabavit nějak jinak, můžete si třeba přečíst jeden takový falešný scénář.

Zdroje: The Banadoc, The Banadoc II, Kevin Smith, Kevin Smith II, BOF, Bleeding Cool, CBM

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 9

Batman v Superman: Kevin Smith o falešném scénáři | Fandíme filmu Batman v Superman: Kevin Smith o falešném scénáři | Fandíme filmu Batman v Superman: Kevin Smith o falešném scénáři | Fandíme filmu Batman v Superman: Kevin Smith o falešném scénáři | Fandíme filmu Batman v Superman: Kevin Smith o falešném scénáři | Fandíme filmu Batman v Superman: Kevin Smith o falešném scénáři | Fandíme filmu Batman v Superman: Kevin Smith o falešném scénáři | Fandíme filmu Batman v Superman: Kevin Smith o falešném scénáři | Fandíme filmu Batman v Superman: Kevin Smith o falešném scénáři | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest