Blended: Adam Sandler hraje zase sám sebe

Blended: Adam Sandler hraje zase sám sebe | Fandíme filmu
Je tu další z nekonečné řady neškodných komedií Adama Sandlera. Pusťte si dva trailery.

A opět tady máme Adama Sandlera. Jeho komedie většinou rozdělují diváky na dvě skupiny. Jedni je zbožňují, druzí je nenávidí. Jeho zatím posledním počinem je film Blended. Po Písni pro nevěstu a 50x a stále poprvé se jedná již o třetí romantickou komedii, ve které spolu účinkují Adam Sandler a Drew Barrymore. O produkci se samozřejmě postarala především Sandlerova Happy Madison Productions, ve spolupráci s Gulfstream Pictures a Warner Brothers. Film režíroval Frank Coraci, jenž má za sebou snímky jako Vodonoš, Klik: Život na dálkové ovládání nebo právě již zmiňovanou Píseň pro nevěstu. Kromě ústřední dvojice ve filmu dále účinkuje Bella Thorne (Disney seriál Shake it Up), Joel McHale (Ted, seriál Community), Kevin Nealon (Zkus mě rozesmát) nebo Terry Crews (Expendables).

Lauren (Barrymore) i Jim (Sandler) jsou nezadaní rodiče, kteří se spolu poprvé setkají na schůzce naslepo. Ta však vůbec nedopadne podle očekávání a oba doufají, že už toho druhého nikdy neuvidí. Jenomže díky náhodě se obě rodiny setkávají na dovolené v romantické Africe a přes veškeré svoje antipatie zde musí strávit společný týden.

Na film vyšly již dva trailery a zatím to vypadá přesně podle očekávání. Pohodová muzika, „spousta vtipů a zábavy“. Tahle komedie si jistě najde spoustu fanoušků, avšak z trailerů to celé působí nějak uměle. Pár povedených scének (parasailing v savaně, Walking Dead make-up) film příliš nezvedne a ani Terry Crews nebo cameo Shaqa O'Neala tomu nepomůžou. Holt Adam Sandler už není co býval a všechny jeho poslední filmy jsou dělané spíše pro peníze než pro zábavu. Zatím to vypadá, že se tato komedie podívá i do českých kin a to 10. června, do slovenských 3.7.. Jak se vám upoutávky líbí?

Blended - Dva trailery

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest