Šéfové na zabití 2: První teaser trailer

Šéfové na zabití 2: První teaser trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
V prvním díle se pokoušeli vraždit, teď mají v plánu unášet. Zjevně z toho bude další šílená eskapáda. Přidáváme fotky s novými šéfy (na zabití).

Dale (Charlie Day), Kurt (Jason Sudeikis) a Nick (Jason Bateman) si v prvním díle komediální série Šéfové na zabití užili s otravnými nadřízenými svoje, a tak chtějí být vlastními pány. Založí společnost, kterou ale v zápětí převezme agresivní investor v podání Christopha Waltze. Trojici hrdinů samozřejmě nenapadne nic chytřejšího, než unést investorova syna (Chris Pine) a svou firmu získat zpátky prostřednictvím vydírání. O pomoc zjevně budou opět žádat Mother-Fucking Jonese (Jamie Foxx) a asi i zločinného ex-šéfa Harkena (Kevin Spacey), kterého v prvním filmu dostali za mříže. K událostem se nějakým způsobem opět připlete i nekonečně nadržená doktorka Julia, v podání Jennifer Aniston.

První teaser slibuje další porci toho, s čím uspěl první díl. Milí ňoumové chtějí jen v klidu dělat svoji práci, jenže někdo seshora jim šlape na prsty. A protože jsou to vážně ňoumové, nezbývá jim zdánlivě nic jiného, než se pustit do další ilegální eskapády, ze které sice mají naděláno až za ušima, ale to jim nezabrání hrát si přitom na drsňáky. Válet budou nejspíš opět především šéfové.  

Šéfové na zabití 2: První teaser trailer

Zdroj obrázků: Warner

Galerie: 3

Šéfové na zabití 2: První teaser trailer | Fandíme filmu Šéfové na zabití 2: První teaser trailer | Fandíme filmu Šéfové na zabití 2: První teaser trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest