Velká šestka: Roztomilý robot na dvou plakátech

Velká šestka: Roztomilý robot na dvou plakátech | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
"Kluk z Jak vycvičit draka" se na nových posterech kamarádí se svým robotem, připraveným ve spolupráci Disneyho a Marvelu.

Určitě si ještě vzpomínáte na první teaser trailer animáku Big Hero 6, který podle marvelovského komiksu připravují Walt Disney Animation Studios. V teaseru se hrdina Hiro pokouší na svého změkčilého robota nacpat kovovou zbroj, aby vypadal trošku k světu. Teď jsou tu nové plakáty a na jednom z nich je Hiro s robotem Baymaxem zachycen v té samé situaci. Hrdina mi mimochodem svým účesem připomíná Škyťáka, který se na nás už příští čtvrtek vyřítí v premiéře animáku Jak vycvičit draka 2.

Dobrodružný film je volně inspirovaný komiksovou předlohou, odehrává se ve fiktivní metropoli San Fransokyo (směs Tokya a San Francisca) a vypráví dojemný příběh čtrnáctiletého génia Hira Hamady, který ztratil svoji rodinu a jeho jediným společníkem je robot Baymax, jehož Hiro sám sestrojil. Když zákeřný plán hrozí zničit celé futuristické město, Hiro spojí síly s váhajícími a nezkušenými bojovníky se zločinem a společně se rozhodnou San Fransokyo zachránit.

Režírují Don Hall (Medvídek Pú) a Chris Williams, pod producentskou záštitou Johna Lassetera. Film bude promítán ve 3D a do českých kin vstoupí pod názvem Velká šestka 20. listopadu 2014. Do slovenských 4.12. 2014.

Zdroje: CBM, Ematterz

Galerie: 2

Velká šestka: Roztomilý robot na dvou plakátech | Fandíme filmu Velká šestka: Roztomilý robot na dvou plakátech | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest