Pozvánka na Crwecon 2014

Pozvánka na Crwecon 2014 | Fandíme filmu
Na tradičním setkání komiksových fanoušků mimo jiných vystoupí Aleš Kot, český komiksový autor, který prorazil v USA.

O komiksech, potažmo komiksových filmech, na Fandíme Filmu píšeme poměrně často. Jen letos jsme v kinech viděli druhého Spider-mana, druhého Kapitána Ameriku, skvělý sequel x-menovské ságy či antickou řezanici 300: Vzestup říše. A to nás ještě čekají Guardians of the Galaxy a další výlet do Sin City. Filmový fanoušek se tak často stává i komiksovým fanouškem a tahle zpráva je určena právě jemu.

Tuhle sobotu se v pražském Crossu bude konat již devátý ročník CRWECONU – srazu všech komiksových nadšenců s bohatým programem pořádaným komiksovým nakladatelstvím Crew. Den tu můžete strávit v přítmí přednáškového sálu a poslechnout si třeba to, jaké je to psát pro Marvel, DC a Image. Čestným hostem letošního ročníku je totiž náš krajan – Aleš Kot. Pokud zadáte tohle jméno do Googlu vyskočí na vás bohatá várka odkazů. Aleš dostal na hraní nejen Avenges nebo Batmana, ale v současné době píše pilot pro televizní seriál. Jestli jde o adaptaci jeho oceňovaného komiksu Zero se snad dozvíme v sobotu na debatě.

A na co se můžete těšit dál? Přednáškové panely o X-Men a Guardins of the Galaxy, celé jedno patro věnované manze, prodeji komiksů, figurek a deskových her s nejen komiksovými motivy. Vstup na akci je zdarma a jistě zde potkáte spoustu stejných nadšených fanoušků, jako jste vy sami. Další podrobnosti a kompletní program najdete na oficiálních stránkách.

Crwecon 2014: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest