Bony a klid 2 míří do kin

Bony a klid 2 míří do kin | Fandíme filmu
Banda veksláků se vrací a na premiéře se pokusí zaplnit celou Tipsport arenu. Podívejte se na trailer.

Bony a klid 2 aneb s poctivostí leda pojdeš. Vít Olmer se po úspěšném prvním díle vrací zpátky do světa veksláků volným pokračováním původního příběhu bandy kšeftařů. Opět se potkáme se starou známou – sice o pár let starší, ale o to protřelejší partou, která před lety nalákala do sítí pražského podsvětí mladého automechanika Martina (Jan Potměšil). Story se s menšími obměnami i po letech opakuje, tentokrát zaobalená v modernějším hávu.

Naivního mládence, který přijede do Prahy shánět peníze, si tentokrát střihnul Jakub Prachař. S dluhy a vymahači na krku se brzy pomalu a jistě se začne zaplétat do sítí starého známého hláškujícího veksláka Bínyho, kterého si opět zahrál Roman Skamene. Obsazení zůstává víceméně stejné, jako v prvním díle, který se do kin dostal v osmdesátých letech. Ke slovu se tu dostanou Jan Potměšil, Veronika Jeníková, František Švihlík, Josef Nedorost nebo Miroslav Kopečný.

Ačkoliv film navazuje na původní Bony a klid, a tématem veksláků není tak úplně aktuální, díky obsazení výrazných nových přírůstků jako Jakuba Prachaře nebo České Miss 2013 Gabriely Kratochvílové může být atraktivní i pro mladší diváky. Scénář i režii na sebe opět vzal Vít Olmer, o hudbu se postaral Ondřej Soukup. Devadesátiminutové drama bude mít nejspíš co dělat, aby se vyšvihlo na stejnou laťku popularity, kterou nastavil první díl. O tom, jestli se mu to povede, se můžete přesvědčit už 20. května, kdy se koná netradičně rozmáchlá slavnostní premiéra, pořádaná v Tipsport Areně v Praze.

Bony a klid 2: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest