Warcraft: Co všechno už víme

Warcraft: Co všechno už víme | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Obsazení, první informace o ději, artworky. A kdy uvidíme první trailer?

Po letech produkčních průtahů to víme s jistotou – na nový Warcraft si skočíme do kina 10. března 2016. Monstrózní adaptace herní série od Blizzardu se raději klidila z natřískaných Vánoc 2015, kde by musela čelit návratu největší ságy všech dob, a zamířila do klidnějšího jara nadcházejícího roku. Ve Vancouveru už několik měsíců probíhá natáčení a konečně se nám do rukou dostali první concept-arty a fotky z placu.

V nejnovějším čísle filmového měsíčníku Empire se objevil obrázek režiséra Duncana Jonese (Zdrojový kód) z placu Warcraftu, na němž právě kontroluje záběr z lokace, která nápadně připomíná trůnní sál Lordaeronu (fanoušci her vědí). Obecně se ale studiu zatím víceméně daří držet detaily o příběhu a postavách pod pokličkou. Jednu z mála útěch pro natěšené fanoušky zatím přinesl krátký rozhovor s představitelem jedné z vedlejších rolí, Dominicem Cooperem.

Cooper prozradil, že ve středu filmu bude stát lidský příběh s paralelami k současnému dění ve světě. Poté prohodil několik ekologických frází, které by se hodily spíše do propagace druhého Avatara, ale víceméně potvrdil, že se příběh skutečně bude točit kolem války lidí s orky. To by potvrzovalo pár měsíců stará slova Duncana Jonese o souboji Anduina Lothara s Durotanem (vůdčí osobnosti obou ras ve videohrách), jenž má být hlavní příběhovou náplní filmu. Obecně se zdá, že by se děj měl inspirovat především staršími strategickými hrami a ne až tak onlinovkou World of Warcraft.

Coopera ve filmu doplní Ben Foster, Paula Patton, Clancy Brown, Daniel Wu nebo Toby Kebbell. Kromě toho je ale je ještě brzy na jakýkoliv příval bližších informací o ději a vizuální stránce, minimálně do červencového Comic Conu, kde bychom podle vyjádření producenta Thomase Tulla mohli vidět první upoutávku. Na závěr přikládáme ještě několik dříve vydaných concept-artů z loňského Blizzconu.

Zdroje: Sarah Facebook, Crave Online, Kotaku, IGN, Coming Soon, Slates of Sarah

Warcraft: První střet

10.06.2016 | USA, Kanada, Čína, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Warcraft: Co všechno už víme | Fandíme filmu Warcraft: Co všechno už víme | Fandíme filmu Warcraft: Co všechno už víme | Fandíme filmu Warcraft: Co všechno už víme | Fandíme filmu Warcraft: Co všechno už víme | Fandíme filmu Warcraft: Co všechno už víme | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest