Godzilla Awakening: Připravte se na film spolu s komiksem

Godzilla Awakening: Připravte se na film spolu s komiksem | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Legendární monstrum se probouzí v komiksovém speciálu. Co tvůrci chtějí, abyste věděli, než půjdete do kina?

Studio Legendary Pictures se společně se scenáristou Maxem Borensteinem rozhodlo vydat krátkou grafickou novelu Godzilla: Awakening, která tvoří přímý prequel k samotnému filmu. Na prostoru necelých 80 stran se vydáváme společně s profesorem Serizawou, otcem postavy, kterou ve filmu ztvární Ken Watanabe, po stopách obřího monstra, které začalo těsně po konci 2. světové války terorizovat Pacifik. Serizawa je přidělen do speciální japonsko-americké skupiny Monarch, která dnem i nocí po několik let pronásleduje Godzillu, zatímco ta pronásleduje svého odvěkého nepřítele v podobě obřího netopýra Shinomury.

Skupina Monarch během svého putování zjišťuje, že původ radioaktivních monster sahá až k počátkům samotné planety Země a první zmínky o nich se vyskytují dokonce na malbách z doby 30 000 let před naším letopočtem. A stejně tak, jako byla Godzilla probuzena, se ji snaží armáda i ze strachu zničit - pomocí atomové bomby. Serizawa velení varuje, že monstra se flotila zbaví stěží podobným způsobem, ale jeho varování už není vyslyšeno a útok se považuje za úspěšný. Paradoxně je to pak Serizawův pohřeb, kdy přicházejí za jeho synem Ichirem Serizawou vojáci se zprávou, že bude znalostí jeho otce v dohledné době potřeba. Do galerie přidáváme několik scanů z komiksu. Číslo je v elektronické i papírové podobě k dostání v původním znění na iTunes nebo Amazonu.

Galerie: 4

Godzilla Awakening: Připravte se na film spolu s komiksem | Fandíme filmu Godzilla Awakening: Připravte se na film spolu s komiksem | Fandíme filmu Godzilla Awakening: Připravte se na film spolu s komiksem | Fandíme filmu Godzilla Awakening: Připravte se na film spolu s komiksem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest