Venom a Sinister Six budou stavět na charakterech

Venom a Sinister Six budou stavět na charakterech | Fandíme filmu
Producenti slibují, že záporácké filmy ze Spider-Manova světa budou vycházet z důkladného prokreslení svých padlých protagonistů.

Sony momentálně úřaduje tým režisérů a scenáristů, kteří společnými silami směřují k realizaci budoucích filmů ze Spider-Manova světa - Venoma a Sinister Six. Jedním z členů je také Roberto Orci, který před časem hovořil o tom, že filmoví diváci znají hodné hochy jak své boty a pohled z druhé strany barikády pro ně bude neokoukaný. V televizi se ostatně s pokleslými antihrdiny operuje už delší dobu. Teď o výzvě „spidermanovských filmů bez Spider-Mana“ promluvili také producenti Avi Arad a Matt Tolmach.

Pánové nepopírají, že postavit do hlavní role filmů záporáky, nebude jednoduché. Bude potřeba si klást otázku, kdo je to vlastně klaďas a kdo padouch. Opravdu prokreslené postavy totiž nejsou nikdy úplně bez poskvrny ani naprosto zkažené. Filmařům možná nahrává do ruky fakt, že padouši Marvelu jsou nesmírně populární, ale podstatné je, že mají bohatou historii - nejsou to žádné povrchní konstrukty. Ve světě Marvelu není skoro nikdo zlý ze své podstaty, vždy se jedná o koplexní postavy, které ke špatným činům dohnaly okolnosti.

Třeba takový Venom. Eddie Brock nikdy nebyl zlý člověk, jenom v životě nikdy nedovedl zvolit tu obtížnější cestu, a tak snadno podlehl pokušení. A ať už prý bude pod maskou Eddie Brock nebo třeba Flash Thompson, důležité je, že jednoho dne Venomovi dojde, kam až to dopracoval. A v tu chvíli se může pokusit sám se sebou něco udělat.

Osobně se mi myšlenka zločinných protagonistů v komiksovém velkofilmu nesmírně zamlouvá, tak doufám, že se filmaři nebudou bát pořádně odvázat a nebudu se od první vteřiny padouchy snažit za každou cenu obhajovat.

Zdroj: SFX

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest