Sly Cooper: Další videohra se chystá do kin

Sly Cooper: Další videohra se chystá do kin | Fandíme filmu
Nejen Rocket Raccoon dělá mývalům dobré jméno, ve dvou trailerech se vám představuje také zlodějíček Sly.

Sly Cooper je populární stealth akce pro platformu Playstation, která je tu s námi už přes 10 let. Hlavní hrdina Sly je mýval, poslední potomek mistrů zlodějů, který díky rodnému dědictví, knize zvané „Thievius Raccoonus“, drží řemeslo při životě. Jeho věrnými společníky jsou želva Bentley a hroch Murray. Spolu se prohání ve světě ne nepodobnému tomu našemu. Tolik rychlé seznámení s hrou, jež se stala předlouho pro chystaný 3D CG animák z pera Kevina Munroe, který se chopí i režie.

Kanaďan Kevin Munroe mile překvapil v roce 2007 svoji prvotinou Želvy Ninja. V současnosti připravuje film rovněž podle úspěšné herní předlohy (opět Playstation), s názvem Ratchet and Clank, v němž se oba titulární hrdinové pokusí zabránit zkáze galaxie. Film půjde do kin příští rok. Na Slye Coopera si budeme muset počkat ještě o rok déle.

Příběh filmu se bude točit kolem zmíněné knihy, již se bude snažit ukořistit Clockwerk, zlá kovová ruská sova. Na úplném začátku příběhu se Sly dozví kdo je a hlavně kdo byli jeho předci, ale pak už nás čeká dobrodružství napříč kontinenty. Příběh nezní příliš neobvykle, a tak bude záležet především na zpracování. Zapůsobily na vás přiložené trailery? A máme mezi čtenáři fanoušky herní předlohy?

Sly Cooper: 2 Trailery

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest