Želvy Ninja přeobsadily dvě role

Želvy Ninja přeobsadily dvě role | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Filmaři na poslední chvíle sáhli po slavnějších hercích. K tomu nový TV spot s doposud neviděnými záběry.

Hrané Želvy Ninja pro nové tisíciletí to nikdy neměly jednoduché. Premiéra se různě přesouvala, fanoušci hlasitě protestovali proti uniklým synopsím a zdá se, že nesnáze neberou konce. Před časem se proslechlo, že letní premiéra filmu bude opět přesunuta, což producent Michael Bay vyvrátil na svém twitteru, nicméně kolem filmu se v poslední době děje tolik věcí, že lze snadno pochopit, proč by zprávám o odsunuté premiéře někdo mohl uvěřit.

Na tom, že se nedávno rozběhly dotáčky ještě není nic zvláštního, u většiny produkcí se s nimi počítá. Dole v galerii najdete aktuální fotky z placu. Daleko podezřelejší je přeobsazení dvou klíčových rolí, ke kterému došlo doslova na poslední chvíli. Na place v motion capture oblecích Leonarda ztvárnil Pete Ploszek a mistra Třísku Danny Woodburn. Podle všeho ale studio nepoužije jejich hlas. Lea nově namluví Johnny Knoxville (Jackass, Konečná) a Třísku Tony Shalhoub (Monk, Pain and Gain). U zbylých rolí se obsazení nemění. Deadline tvrdí, že herci měli už od začátku ve smlouvě garantované pouze to, že studio ve filmu použije jejich pohyby, Woodburn na svém twitteru naznačuje, že to není tak docela pravda a zvažuje další právní postup. Z jakého důvodu se studio rozhodlo na poslední chvíli dva hlasy vyměnit, není zřejmé.

Dále pro vás máme nový TV Spot s řadou dosud neviděných záběrů a smutnou zprávu pro nestydaté fanoušky Megan Fox - herečka po celý film zůstane zcela zahalena. Megan k tomu sice měla potřebu dodávat něco o tom, jak Želvy s ženami nakládají jinak, než je to v hollywoodu typické, ale pravda bude spíš taková, že si Paramount nechce rozházet rodiče mladších diváků...

Želvy Ninja: Nový TV Spot

Město potřebuje hrdiny. Temnota se usadila v New Yorku a Trhač s jeho zlým klanem Foot, drží v železném sevření všechno, od policie až k politikům. Budoucnost vypadá bledě, dokud z kanálu nevylezou čtyři bratři, aby zjistili, že jejich osudem je stát se Želvami Ninja. Želvy spojí síly s nebojácnou reportérkou April a jejím kameramanem Vernonem Fenwickem. Společně můžou odhalit Trhačův ďábelský plán a zachránit město.

Film zrežíroval Jonathan Liebsman v produkci Michaela Baye. V hlavních rolích se představí Alan Ritchson, Noel Fisher, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Megan Fox, William Fichtner, Will Arnett, Whoopi Goldberg a Danny Woodburn. Datum české premiéry je stanoveno na 21.srpna 2014, slovenské na 14.8. 2014. 

Zdroje: EW, Michael Bay, Danny Woodburn, Just Jared, Deadline

Galerie: 5

Želvy Ninja přeobsadily dvě role | Fandíme filmu Želvy Ninja přeobsadily dvě role | Fandíme filmu Želvy Ninja přeobsadily dvě role | Fandíme filmu Želvy Ninja přeobsadily dvě role | Fandíme filmu Želvy Ninja přeobsadily dvě role | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest