Star Wars VII: Natáčení začalo

Star Wars VII: Natáčení začalo | Fandíme filmu
A který starý známý by se mohl vrátit? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Hollywood Reporter potvrzuje, že se Peter Mayhew skutečně vrátí jako Chewbacca.

Původní text: Je to tak přátelé, ačkoliv oficiálně má natáčení Star Wars: Epizody VII začít až v květnu, ředitel studia Disney Alan Horn prozradil, že se něco točí už v těchto dnech. Dá se však předpokládat, že je v poli pouze pomocný štáb, který může točit například záběry krajiny. Před časem jsme slyšeli, že si přesně k tomuhle účelu vyhlédli filmaři nějaké lokace na Islandu a mluvilo se také o Maroku. A pouštního prostředí se nejspíš opravdu dočkáme, protože nejnovější zvěsti hovoří o tom, že nějaké natáčení v současnosti probíhá v Káhiře a na řadě je také Abu Dhabi. Podle dalšího zdroje se momentálně filmaři stěhují také do ateliérů v Londýně, takže by se něco mohlo dít už i tam.

Hlavní štáb ale zřejmě ještě ani točit nemůže, protože i když je podle Horna konečně hotový scénář, pořád se ještě řeší obsazení! Většina rolí už prý obsazena je, nicméně několik herců se stále hledá. Herec Dominic Monaghan (LOTR, Lost) si ve filmu zřejmě nezahraje, ale zná se s J.J. Abramsem z natáčení Lostu a režisér mu prý prozradil, že filmaři hledají po vzoru Epizody IV málo známé herce, aby si publikum tváře nespojovalo s jinými filmy a bralo postavy čistě jako postavy. Což by odpovídalo většině dosavadních zvěstí, podle kterých studio vybírá mladé herce, kteří doposud hráli hlavně ve vedlejších rolích, v malých filmech nebo televizních seriálech.

Jedním takovým hercem je i Jesse Plemons (Breaking Bad, Friday Night Lights), o kterém se jeden čas mluvilo jako o žhavém kandidátovi. Teď ale vyšlo najevo, že herec jedná o roli ve filmu Black Mass Scotta Coopera, který se má začít natáčet taktéž v květnu. Můžeme tedy spekulovat o tom, že z role ve Star Wars nic nebude, protože jinak by herec nejspíš nejednal o konfliktním projektu. Naopak nepřímo potvrzen byl možná John Boyega (Útok na věžák), který jednal o roli v Terminátorovi 5, ale nakonec part dostal někdo jiný. Je tedy klidně možné, že se Boyega z jednání stáhnul, když byl definitivně obsazen do Hvězdných válek. A pozor, vrátit by se mohl ještě jeden starý známý. Peter Mayhew měl vystupovat na květnové Comicpalooze, nicméně svoji účast na komiksové akci musel odříct, protože jej v té době čeká blíže nespecifikované natáčení... Peter Mayhew hrál v původní trilogii Chewbaccu.

Zdroje: THR, Jedi News, Ora TV, Comicpalooza, Ali Arkin, LMU Film School

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest