The Avengers: Další nové fotky

The Avengers: Další nové fotky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Plus poměrně vydatné info o jednotlivých postavách.

Během včerejšího dne jsme vám přinesli konečně nějaký další oficiální materiál k Avengers, který se objevil v magazínu Entertainment Weekly. Dnes v tomto trendu pokračujeme, když nabízíme jednak samostatné fotky jednotlivých hrdinů ve větším rozlišení a pak také scany z časopisu, které se již stihly dostat na internet. Kvalita by mohla být třeba v případě Lokiho trošku vyšší, i tak se ale nejedná o materiál k zahození. Všechny fotky si můžete pěkně prohlédnout v galerii, my se zatím vrhneme na nějaké další info k celému projektu. Jako první si odbydeme poněkud nemilou zprávu, kterou jsme vám v posledním článku zatajili. Týká se českého distribučního názvu filmu, The Avengers totiž do tuzemských kin půjdou pod názvem Mstitelé, nad čímž drtivá většina fanoušků jen nechápavě kroutí hlavou. Pomineme-li fakt, že by se podobný název hodil spíše k nějakému videobéčku, zarazí nás ještě jedna věc. Řeč je o Kapitánovi Amerika, jenž šel do našich kin pod názvem Captain America: První Avenger (a nikoliv První Mstitel), snaha o nějakou kontinuitu se tedy, zdá se, nekoná.

Teď už k věcem příjemnějším. Kromě obsáhlé fotoreportáže nabídl Entertainment Weekly také poměrně vydatné info o jednotlivých postavách filmu. Kupříkladu Mark Ruffalo prohlásil o svém charakteru následující: "Bruce Bannera nechce ve filmu nikdo vidět naštvaného v podobě Hulka...tedy kromě Iron Mana, který si to celé užívá, stejně jako moje postava. Mezi Starkem a Bannerem je vůbec cítit zajímavá chemie, oba jsou totiž tak trošku šílení vědci. Navíc mají v sobě trošku rebelie, tudíž se můžete na jejich vzájemné špičkování ve společných scénách jen a jen těšit." Ruffallo také prozradil, že Hulka bude zbytek týmu považovat zpočátku spíše za přítěž. "Na starost" si jej pak nakonec vezme Hawkeye, jehož přesně mířené šípy tuhle zelenou horu svalů zkrotí. Kromě toho si postava Jeremyho Rennera prožije i nějaký ten románek s Černou vdovou.

Něco málo jsme se dozvěděli i o Capovi, jehož motivaci mírně přiblížil Chris Evans: "Rozhodně čekejte, že uvidíte hlavně Capovu temnou stránku. Avengers pro něj budou především o zvykání si na úplně jinou dobu. Musíte si uvědomit, že moje postava prošla doslova šokovou terapií, když zjistila, že všichni jí alespoň trošku blízcí přátelé jsou po smrti. Kapitán bude muset zkrátka spolknout hodně hořkou pilulku." Jako poslední tu pak máme něco o Thorovi, a to přímo z úst Chrise Hemswortha: "Thorova motivace bude oproti ostatním postavám hodně osobní, zkrátka proto, že proti celé bandě bude stát jeho vlastní bratr. Takže zatímco jiní budou Lokiho brát jen jako dalšího zmetka, kterého je potřeba zneškodnit, moje postava se bude k celé věci stavět trošku jinak," zakončil celé povídání Hemsworth. Mstitelé do našich kin zavítají začátkem nadcházející letní sezony, regulérního traileru bychom se však měli dočkat ještě v letošním roce.

Galerie: 9

The Avengers: Další nové fotky | Fandíme filmu The Avengers: Další nové fotky | Fandíme filmu The Avengers: Další nové fotky | Fandíme filmu The Avengers: Další nové fotky | Fandíme filmu The Avengers: Další nové fotky | Fandíme filmu The Avengers: Další nové fotky | Fandíme filmu The Avengers: Další nové fotky | Fandíme filmu The Avengers: Další nové fotky | Fandíme filmu The Avengers: Další nové fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest