The Hungover Games vs. Starving Games

The Hungover Games vs. Starving Games | Fandíme filmu
V kinech můžete vidět Vražednou pomstu, ale koho by zajímala, když pro vás máme trailery na dvě různé parodie Hladových her.

Nevěříte? Věřte! Moderní „parodie“ jsou tak zoufalé, že musí dokonce parodovat ty samé filmy. Zlatá éra Bláznivých střel a Žhavých výstřelů je dávno pryč, dnešní parodie spoléhají na to, že vám předvedou to co znáte z trailerů na slavné filmy, akorát v laciných kostýmech, s mizernými herci a sprostými slovy. Ha, ha. Hunger Games nejprve zparodovali Friedberg a Seltzer, klasici žánru (Scary Movie, Epic Movie, Distater Movie) a asi nikoho nepřekvapí, že v řadě zemí míří film rovnou na DVD (u nás nejspíš ani to ne). Jejich pecka se jmenuje Starving Games a film vypadá, jak kdyby se točil v lese za Karlštejnem a triky k němu dělali středoškoláci po večerech.

Trailer: Starving Games

The Hungover Games představuje podstatně méně známá banda, kde se členové tvůrčího týmu podíleli na filmech jako Piraňa 3DD nebo Pár nenormálních aktivit. Tady to vypadá, že dolarů bylo o chlup víc, a tak je les o ždibec stylovější a dohromady s Hunger Games se míchá Hangover. Když prznič dětí „Alan“ dostane šípem do ruky, dokonce jsem se i uchechtnul. A pozor, ve filmu hraje známý herec – postavu „Effing“ si střihla Tara Reid. Není to nic, čím by se mohla chlubit, ale znáte to, mejdany nejsou zadarmo. Co vy na to? Kterému ze dvou filmů byste dali na totálně zhulákané party přednost vy?  

Trailer: The Hungover Games

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest