Sin City 2: První trailer

Sin City 2: První trailer | Fandíme filmu
Seznamte se s Dámou, pro kterou se zabíjí.

Tak takhle by to šlo. Sin City je po letech zpátky a už v prvním traileru silná komiksová stylizace připomíná, čím nás Robert Rodriguez tenkrát tak očaroval. Zběsilé tempo se perfektně snoubí s moderním soundtrackem, Eva Green je ta správná dáma, pro kterou se zabíjí a Dwighta (tentokrát Josh Brolin) perfektně doplňuje Marv (Mickey Rourke) a jeho famózní chraplák. I ta Jessica Alba dokáže připomenout, proč byla vlastně před lety populární. Teď jenom doufat, aby Rodriguez nesklouzl příliš hluboko do svého béčkového fetiše. Šílených výjevů je v traileru poměrně dost a v posledních letech je energetický režisér jako utržený ze řetězu. Trocha řádu by mu prospěla, tak snad se jej podařilo do filmu vnést Franku Millerovi (spolurežisér a autor předlohy) či oscarovému scenáristovi Williamovi Monahanovi.

Trailer především říká „jsme zpátky“ a o ději toho z něj mnoho nevyčtete. Proto připomínáme, že nás opět čeká několik povídek z města hříchu, přičemž stěžejní by měla být titulární Dáma, pro kterou se zabíjí (nebo také Ženská, pro kterou bych vraždil). V té Ava Lord (Eva Green) vyhledá pomoc svého bývalého milence, Dwighta, kterého tentokrát neztvární Clive Owen, ale Josh Brolin. Proč? Dwight ve svém životě prodělal plastickou operaci. Nejprve měl tvář Brolina, poté Owena. Z hlediska časové souslednosti by se měly Dwightovy příhody prvního a druhého filmu prolínat. Dwight má Avě pomoc utéct od jejího násilného manžela, Damiena Lorda (Marton Csokas), ale to ještě netuší, že Ava má postranní úmysly.

Druhou povídkou je Prostě takovej normální sobotní večer. Pojednává o tom, co dělal Marv (Mickey Rourke) během událostí Toho žlutýho parchanta. Probudí se na dálnici nad městem, obklopený mrtvolami a ani za boha si nemůže vzpomenout, jak se tam dostal. Povídka The Fat Loss se odehrává po Žlutým parchantovi a Nancy (Jessica Alba) se v ní snaží vyrovnat s Hartiganovou smrtí. A konečně je tu povídka The Long Bad Night, napsaná speciálně pro film, ve které Joseph Gordon-Levitt hraje Johnnyho, sebevědomého gamblera, který se snaží porazit největšího padoucha Sin City v jeho vlastní hře. To si ovšem vybral špatného soupeře... Dále uvidíme celou řadu známých postav z původního filmu a to snad už 21. srpna, kdy film vstoupí do českých kin. Dole v galerii si můžete prohlédnout Jamie Chung jako Miho.

Sin City 2: Trailer

Zdroj obrázku: Robert Rodriguez

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest