Sin City 2: Čerstvá dvojice fotek

Sin City 2: Čerstvá dvojice fotek | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Navíc krátká zmínka o Sin City 3 a televizním seriálu. AKTUALIZOVÁNO o další podrobnosti o ději, od samotného Rodrigueze

AKTUALIZACE: Kdo se už nabažil prvních fotek s Jessicou Albou, Mickeym Rourkem a Josephem Gordonem-Levittem a stále touží po nějakých střípcích k druhému Sin City, tak jako malý bonus přidáváme menší detaily k povídkám, které ve filmu budou odvyprávěny. V Just Another Saturday Night se opět shledáme s hromotlukem Marvem a dozvíme se, co dělal tu noc poté, kdy byl v klubu svědkem setkání Nancy a Hartigana. The Long Bad Night je příběh, jehož podrobnosti jsou stále drženy pod pokličkou, ale ví se, že hlavním aktérem bude Johnny (Gordon-Levitt), který se dostane do potíží poté, co porazí špatného chlápka v pokeru. Nancy nadále tančí v Kadie klubu. Prochází však emocionální a osobní změnou po událostech prvního filmu. „V prvním dílu vidíme Nancy jako malou holčičku. Na konci dvojky z ní už bude anděl pomsty.“ uvedl Robert Rodriguez.

Původní text: Po více jak půl roce přicházíme se zprávou k Sin City 2. V prvé řadě jsou to dvě aktuální fotky, které se už vyhřívají dole v galerii. V druhé řadě nově Robert Rodriguez oznámil, že dokončil střih a s Frankem Millerem čekají, až v post-produkci dodělají efekty. Hrubou verzi druhého Sin City si pánové pustili před pár dny a Miller je s výsledkem velmi spokojený, načež podotkl, že třetímu filmu z „města hříchu“ by se určitě nebránil. Je sice fajn, že by Miller rád udělal Sin City 3. Jenomže pokud by na trojku vážně došlo, snad se nebude opakovat podobná situace, kdy oba tituly bude dělit devítiletý rozestup.

U komiksových sešitů a filmů značka Sin City ještě ani zdaleka nekončí. Millerova tvorba se podle všeho chystá proniknout i na televizní obrazovky. Alespoň to tvrdil v listopadu v New York Times Bob Weinstein, který se svým bratrem Harveym vlastní produkční společnost The Weinstein Company, pod jejichž „střechou“ právě Sin City vznikalo. V plánu je televizní seriál, jenž by měl navázat po dvojce Sin City a rozšířit tak universum ještě o něco hlouběji. Na seriálu by se měli podílet Miller s Rodriguezem. Seriálů se mají dočkat také Vřískot a Mlha (The Mist). Co vy na to? Budete sledovat příběhy postav ze Sin City v seriálové podobě nebo jste toho názoru, že by Město hříchu mělo zůstat v komiksech a filmech? 

Zdroje: the interrobang, NYTimes, CBMCollider 1, Screen Rant, Entertainment Weekly

Galerie: 4

Sin City 2: Čerstvá dvojice fotek | Fandíme filmu Sin City 2: Čerstvá dvojice fotek | Fandíme filmu Sin City 2: Čerstvá dvojice fotek | Fandíme filmu Sin City 2: Čerstvá dvojice fotek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest