Skyfall? To ještě nic nebylo!

Skyfall? To ještě nic nebylo! | Fandíme filmu
Scenárista John Logan opěvuje příští Bondovku.

Ralph Fiennes nedávno uvedl, že natáčení příštího Bonda začne letos v říjnu a scenárista John Logan to potvrzuje. V rozhovoru pro Empire ale uvedl také celou řadu dalších podrobností. Momentálně John dokončuje první verzi scénáře, na které s ním úzce spolupracuje režisér Sam Mendes a silné slovo má i sám Daniel Craig, Bondův aktuální představitel. Producenti a studio za scénářem stojí (ještě aby ne, po miliardovém Skyfall).

Logan ještě jednou zopakoval, že film bude nadále rozvádět motivy započaté ve Skyfall, ale tentokrát dodal, že se budeme nadále seznamovat s posledně představenými postavami. Jedním z důležitých prvků Skyfall bylo dále ohlížení do padesátileté historie, které fanoušci kvitovali. Můžeme tak opět očekávat slavné předměty, postavy či situace. Padesátiletá historie zahrnuje i Craigovy první dvě bondovky, takže není zcela vyloučeno, že opět uvidíme organizaci Quantum, ale z Loganova tónu se to nezdá být příliš pravděpodobné. Stejně tak bychom asi neměli čekat Blofelda, legendárního padoucha, na kterého studio po letech konečně opět získalo práva. Zdaleka nejdéle scenárista zaváhal, když byl tázán, zda bychom ve filmu nemohli vidět dalšího agenta s předčíslím 00. Že bychom tedy po letech potkali dalšího muže s povolením zabíjet?

John Logan byl tázán také na starší dohady o tom, že by Bondovo nadcházející dobrodružství mělo být rozděleno na dvě části. John odvětil, že se teď soustředí čistě na dvacet čtyřku a o dvacet pětce může byť jen uvažovat jedině tehdy, pokud se mu dvacet čtyřku podaří zdárně dokončit. Nicméně pozor, na přímý dotaz, zda tedy Bond 24 a 25 budou navazovat, odpověděl prostě „bez komentáře“, takže kontinuální příběh stále vyloučen není. Na úplný závěr měl John odpovědět na otázku, zda vůbec může být Bond 24 větší událostí, než předloňský Skyfall, který vstoupil do kin v době Bondova padesátiletého výročí. Odpověď zněla: „To ještě nic nebylo“ (To jste ještě nic neviděli).

Zdroj: Empire

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest