Blood Mountain: Benedict Cumberbatch jako žoldák

Blood Mountain: Benedict Cumberbatch jako žoldák | Fandíme filmu
Khan byl jenom začátek. Po geneticky vyšlechtěném bojovníkovi se Cumberbatch promění v ostříleného žoldáka z masa a kostí.

Hvězda seriálu Sherlock a zatím poslední představitel Khana, Benedict Cumberbatch, byl nedávno oznámen jako hlavní hvězda chystaného thrilleru jménem Blood Mountain. Film by měl režírovat Sergei Bodrov (Mongol, Bear's Kiss) a o scénář se postarali nepříliš známý Jonathan W. Stokes a John Romano (Nesnesitelná krutost, Obhájce). Hlavním producentem bude Lawrence Bender (Pulp Fiction, Kill Bill, Inglourious Basterds) ve spolupráci s Jamesem Gibbem a Nicolou Horlick.

Cumberbatch v Blood Mountain ztvární pracovníka bezpečnostní agentury jménem Charlie Webster. Charlie je vysloužilý voják, který během své kariéry získal mnoho zkušeností a jen tak něco jej nepřekvapí. Během jedné operace v horách mezi Afghánistánem a Pákistánem je však celá jeho jednotka přepadena a zabita a on je tak jediný, kdo může dovést zajatého teroristu do bezpečí a shrábnout odměnu 12 milionů dolarů. Čeká ho ale dlouhá cesta přes nehostinné území, na kterém bude muset čelit nejen místním povstalcům, ale také konkurenčním žoldákům.                                                                                                               

Autoři film popisují jako kombinaci filmů Tři králové, Mezi vlky a Na život a na smrt, a tak může přítomnost herce jako je Cumberbatch v takovém filmu budit jistou zvědavost. Přeci jen doposud hrál spíše přemýšlivé postavy. Pokud vše půjde podle plánu, mělo by se začít natáčet již v dubnu letošního roku v Maroku. Myslíte si, že to Cumberbatch zvládne nebo vám do role ostříleného veterána prostě nesedí?

Zdroje: Deadline, Variety, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest